Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrr

nie mogę schudnąć bo CIĄGLE JEM

Polecane posty

Gość trzeba praktyki, zeby sie nauc
no wlasnie - dokladnie tak jest :P chudne jak powyzsza ilosc podziele przez 2, ale wytzrymam tak krotko... wzrost 168 waga 74

Gość wiesz coooo
no tak ja staram się nie przekraczac 1300 a najlepiej schodzi na 1000,to zależy od dnia jest dzień nieraz tak żerny że aż strach,ja na niełaczeniu ok 1100kcal w tydzień zgubiłam 3kg,poważnie a tak w zeszłym roku 12kg zeszło jak zmieniłam diętę jeszcze nie niełaczenia ale ograniczyłam kalorie i wdrożyłam więcej warzyw i owoców których wcześniej w takich ilościach nie jadałam,teraz jak nie mam surówki to nie mam co jeść,chodż grzechy też się zdażają

schudlas dzieki kaloriom a nie dzieki nielaczeniu moim zdaniem

Gość wiesz coooo
wcześniej ograniczałam kalorie i schudłam potem małe jojo,,niełaczenie ,myslę,że połaczenie kalorii i niełączenia dało efekt,teraz nieraz zjem dużo wiecej kcali i nie tyje bo nie łaczę nawet słodkie zjem jako posiłek węglowodanowy trzymam się zasad nie popijania w tym coś jest

Gość wiesz coooo
czytając o niełaczeniu wiele osób odradza liczenie kalorii,że bez tego odpowiednio łacząc się chudnie,ja chciałam szybszego efektu i udało się,teraz trudniej mi się chudło jako ,że metabolizm spowolnił troszkę(41l),ale sie udało

Gość wiesz coooo
życzę ci powodzenia w dietowaniu abyś dobrała sobie taki sposób odżywiania aby kilogramy ubywały i nigdy nie powróciły,diet jest ogrom ale dopasować cos pod siebie trudno

dziekuje Ci bardzo za porady jak pisalam, pojde do dietetyka - 5 lat uwazalam, ze wiem lepiej sama, ale czas pojsc do kogos, kto sie zna na tym, a nuz wymysli mi cos tyle, ze mieszkam i pracuje na wsi, taka wizyta to wyprawa; nie wiem czy po pracy cos znajde, bo do miasta jade 1,5h a w weekendy mam szkole

Gość klksjdya
ja juz znalazlam swoj sposo sniadanie jem ile chce , obzeranm sie do poludnia. potem juz tylko lekkie 2 posilki i po 18 nic i chudne nie za duzo ale chudne, dobrze ze nie tyje, rano sie najem co chce a potem to juz mi sie nawet nie chce

Gość wiesz coooo
spróbój się umówić na termin w przychodni,szkoda przepłacać

w przychodniach są tacy specjalisci? a zreszta wole juz zaplacic i miec ten komfort; unikam przychodni, pewnie to zrozumiesz kasy wiele nie mam, ale pewnie w przychodni dowiem sie, ze wcale gruba nie jestem i wydziwiam; ze oni lecza otylosc (a ja mam bmi w normie)

np. moja mama uwaza ze i tak jestem za chuda :/ dla niej najlepiej, jakbym wazyla 80kg. tuczyla mnie w dziecinstwie na potege. w 5kl wazylam 70kg

Gość klksjdya
jak nie przesta\niesz jesc to zawsze bedziesz jesc i nigdy nie schudniesz

Gość wiesz coooo
ja też byłam grubszym dzieckiem,dawniej było tak ,że grube to zdrowę,ja teraz na swoje córki zwracam uwagę jak jedza aby nie musiały się odchudza, cho jedna ma skłonności do tycia bo słodkie za bardzo lubi,spróbuj prywatnie ,chodz wiem ,że dietetycy sa tez na kase,zobaczysz co ci powie

Gość wiesz coooo
no i właśnie zmiana złych nawyków żywieniowych to podstawa,powodzenia,ja zmykam,pa

Jesz za duzo i nie schudniesz jesli bedziesz tak dalej jesc. Musisz cwiczyc chociaz 4-5 razy w tygodniu po 30 min, wyeliminowac podjadanie miedzy posilkami i bedzie ok, Gwarantuje.

I nie schodzcie ponizej 1200 kcal, wtedy metabolizm zwalnia i przestaniecie w koncu tracic na wadze, a jak cos wiecej zjecie to bedzie automatycznie odkladalo sie jako tluszcz. I dajcie sobie spokoj z tymi wszystkimi dietami bo to bzdury, odzywiajcie sie normalnie, ale zdrowo i liczcie kalorie, to klucz do sukcesu. + cwiczenia.

Gość ja tez liczę
liczę kalorie,mam juz kalkulator w głowie a jak nie wiem to sprawdzam w "ile waży",trzeba liczyc aby miec rozeznanie ile sie spożyło kalorii