Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewinna...

Mam ochotę się zabawić

Polecane posty

...ale ja uwielbiam twojego penisa.... on jest taki duży tak mnie podnieca ta skórka która się na nim naciąga... uwielbiam jego smak....smak rozkoszy....

tak... to takie miłe... ja go pieszcze piersiami...ściskam je tak być czuł tę przyjemność... gdy jest u góry delikatnie dotykam go jezykiem....mmmm.... jak mi dobrze i te twoje palce takie zwinnne....

Nie przeszkadzają Ci te długie włosy na jego prąciu i mosznie? Chyba się nie golił od dawna...

włóz go proszę.... takkkk...jest taki wielki i soczysty..... uwielbiam go ....wcisnij go tak mocno jak możesz...czujesz jaka jestem ciepła i wilgotna? to dzieki tobie...jestes cudowny...

chce byc na dole....chce bys mnie wciskał do ściany ta mocno jak potrafisz.... złap mnie za włosy i pociągnij...pocałuj moją szyję... o takkkk......

Ale się napaliłem! Nie przeszkadzajcie sobie, w międzyczasie wezmę Twoje jajka do ust, Napalony, i je pociućkam.

ohhhh....czuje to....ja odpływam...nie mam kontroli nad sobą i moim ciałem...przytrzymaj mnie..przyciśnij do ściany bo się osunę..... jesteś taki męski jak to robisz...

A może też byś się do nas dołączyła, Diabliczko, i polizała dupcię Alayki? Ja zająłem się Napalonym i mam pełne ręce roboty!

...czuje jak on puchnie mi w pipce...jest coraz wiekszy...skończ we mnie...uwielbiam to...uwielbiam czuć ciepłą spermę spływającą po moich udach....

.....ahhhhh..czuje...nigdy nie było mi lepiej....jestem cała mokra z rozkoszy... trzymama się o twoje silne ramiona...bez nich bym nie dała rady... RRZNIJ tak mocno jak tylko potrafisz....uwielbiam ten ból połączony z ekstazą...