Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea------------

Spotkaliście sie z kimś poznanym w internecie?

Polecane posty

Gość jggggggggggggggggggg
para z kafe to kaliban i żeleczek ( żaba letycja) kąłdor czy jakoś tak i dźwigacz jąder (ban dole, danny decoy) green lemon citrus i lilka19 ale chyba dawno ich tu nie było

Gość guanitka
pełno tu psycholi. za dużo naczytałam się postów pravika/offermy czy jak mu tam... chyba nie odważyłabym się spotkać z kimś poznanym w internecie

wzięła ten kredyt w kilku częściach. jak się okazało koleś ma na boku dwoje dzieci i matki tych dzieci także brały na niego kredyty. Wzięła ten kredyt po dwóch latach bycia razem, kilka tygodni temu dowiedziała się o tamtych kobietach i dzieciach.

Gość rtyuyhgfdsfg
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c8e1af87 - Rejestracja jest w pełni darmowa, a gdy zaprosisz inne osoby te zaczną dalej promować WazzUB. Najważniejsze - nic nie tracisz, a możesz zyskać Po oficjalnym otwarciu(tj. 9 kwietnia 2012), każdy będzie dostawał pieniądze za ilość osób na 5. poziomie polecenia. 50% całych zysków będzie podzielona na użytkowników zarejestrowanych przed uruchomieniem. Moim zdaniem jest to bardzo dobra forma reklamy, jeśli użytkownicy będą korzystać z WazzUB, wyrobi on zakładanego 1 $ na użytkownika, to każdy będzie zadowolony. Dajmy na to, że w poleconych będziesz miał 3 osoby, one także po 3 i reszta też, to co miesiąc (!) dostaniesz 243 $. Jeśli każdy będzie miał zaś po 5 osób na niższym poziomie, to miesięczne dochody wyniosą 3125 $, oczywiście wtedy gdy WazzUB będzie popularny i zarobi na reklamach. Ale każdy zarejestrowany będzie o to dbał, ponieważ są to także jego pieniądze. Po rejestracji przyjdzie link aktywacyjny na e-mail, nie zapomnij kliknąć ! Spiesz się, zostało tylko kilka dni. Pozdrawiam.

Gość zdegenerowanaMaupa
Trzeba przerzucić wiele buraków, napalonych desperatów, żeby trafić na kogoś naprawdę fajnego. Nawet niezobowiazującego seksu nie da się z niektórymi uprawiać, bo to jakieś przychlasty... Raczej takich jest 98 %. Ale teraz mam fajnego sponsora z neta i jestem w nim szczęśliwa. Przystojny, schludny i kulturalny. Młodszy ode mnie i zadowolony ze mnie bardzo. :)

kiedyś z wieloma osobami utrzymywałam przez net kontakt, ale się nie spotykałam. w ostatnich kilku latach spotkałam się z 3 osobami: 2 facetami i jedną dziewczyną. ze wszystkimi tymi osobami najpierw przez jakiś czas pisałam i wszystkie spotkania okazały się miłe i wartościowe. z pierwszym facetem kontakt się urwał, drugi jest dziś moim mężem, a dziewczyna dobrą koleżanką - gadamy przez net często i też się spotykamy (z resztą poznałyśmy się tutaj, na kafe).

Gość duze oczy
5 razy 1-za bardzo spoufalał się, zbyt natarczywy 2-myslał, ze wyglada jak Apollo, niestety był w wielkim błędzie 3-zbyt wymuskany,lansik w każdym calu 4-w miarę ok, ale jak juz nie chciałam spotkac się z nim, to mu odwaliło, błagał bym dała mu szansę 5-myślał tylko i wyłącznie o seksie Już nie mam ochoty na spotkania internetowe:(

Gość sokMarchewkowy
a no kilka razy:) tzn. no z 5 moze :P zazwyczaj spotkania 1 razowe, denrwowali mnie kolesie.. za kazdym razem chcieli sie dalej spotykac, ale ja nie bardzo. z jednym byl spooory problem bo nie chcial sie odczepic;/ i w koncu ktoregos dnia ukrywajac sie przed nim powiedzialam, ze wyjezdzam na week) no i nie poszlam na miasto ze znajomymi ani nic, zeby czasem na niego nie wpasc, siedzialam od niechcenia na necie i poznalam mojego chlopaka;) wczoraj minął 7 miesiac od kiedy jestesmy razem :) a najlepsze, ze siedzialam od niechcenia, nie mialam zamiaru nikogo poznawac (po 4 beznadziejnych kolesiach mialam dosc) no, ale hmmm okazał sie wyjatkowy;) i pasujemy do siebie idealnie :) nie wazne, gdzie poznany, wazne jak sie uklada :)