Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klpoijmkfv

MOJE KOMPLEKSY KTÓRE WYŁĄCZAJA MNIE Z ZYCIA

Polecane posty

Gość klpoijmkfv

Krzywe i zolte zęby, szczegolnie te przednie, nachodzące na siebie lekki zez grube nogi :(

Gość klpoijmkfv
eh ma ktos gorzej? ale szczerze

Gość irka12345
aparat na zęby, wybielanie ich i długie spódnice albo spodnie powinny cię wyleczyć co do zeza się nie wypowiadam, aczkolwiek wiem, że istnieje metoda leczenia operacyjnego a tak wogóle na hooy ci te kompleksy?

Gość klpoijmkfv
jak na hooy? aa i lekko garbaty nos jeszcze dodam rzadkie wlosy porazka i co mi po ladnych ustach, czy ksztalcie twarzy

Gość irka12345
no takto PO CO CI TO? myslisz, że kogos to obchodzi że ty masz peoblem ze swoimi łydkami? I tak zapamietają albo przemiłą usmiechnietą panią która wyjasniła im jak dojść do miejscaX albo skwaszoną laskę która ze wzrokiem wbitym w chodnik udała że nie słyszy zapytania o drogę :D

Gość klpoijmkfv
takie gadanie najlepsze, ty widocznie masz jako takie zycie a nie wegetacje wiec latwo ci mowic. nastepnym razem zastanow sie nad tym co chcesz napisac/powiedziec

Gość w polsce to chyba z 60%
jezu kazdy ma kompleksy mniejsze wieksze..ja tez mam krzywy nos,zęby(moze nie az tak,kły ) zero cycków,brzuch mi ostatnio urósł .. mase piegów i chooy. jebie mnie to szczerze..nie wmawiaj sobie,jedynym problemem z Twoich w/w jest zez,ktorego wbrew pozorom da się spokojnie wyleczyć,tylko jak najprędzej!