Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siniak na siniaku!

siniaki od krecenia hula hop,cwiczyc dalej czy przestac?? juz sama nie wiem :(

Polecane posty

Gość siniak na siniaku!

chcialabym zrzucic boczki bo po ciazy to mam masakre poprostu ale od 3 dni zaczelam cwiczyc z hula hop i porobily mi sie siniaki,nie chce przestawac cwiczyc ale jak nie przestane to te siniaki wcale nie zejda,a po ponownych cwiceniach zapewne znowu wyjda poradzcie cos mamy prosze :((( bo juz nie wiem co robic

Gość siniak na siniaku!
no mam z tymi wypustkami to cwiczyc normalnie? one i tak zejda.. a po jakim czasie boczki im zeszly,lub staly sie mniejsze

Gość fhaljkdcnaip
ja ćwiczyłam przed ciążą p0 20 min dziennie. początkowo miałam okropne siniaki ale potem zniknęły. jak zrobiłam przerwę to po ponownym rozpoczęciu znów się pojawiły ale znów na dalszym etapie zniknęły. przy regularnym stosowaniu znikają i nie tworzą się nowe

Gość siniak na siniaku!
up

Nie przestawaj cwiczyc. Ja też miałam siniaki - po jakimś czasie zeszły i już się nie pojawiają . Polecam też 8 min ABS . Dało świetne rezultaty. O oponce i boczkach po ciąży już zapomniałam :-)

Gość siniak na siniaku!
aha to moze do wakacji mi zejda hehe dzieki dziewczyny

Gość tez chce hula hop
dziewczyny, wlasnie chce zakupic hula hop z tymi wypustaki na moje boczki, tez jestem po ciązy i musze wziąć sie za siebie, jakie polecacie??? ędę wdzięczna za pomoc.

Gość tez chce hula hop
jak to ryżem??sa lepsze efekty?? ile już cwiczysz i czy widzisz roznice??

Gość siniak na siniaku!
wczesniej wcale nie obciazylam i nie umialam krecic,ale od 3 dni cwicze z obciazeniem bo kolko powinno byc obiciazone,i idzie mi rewelacyjnie tylko jeden minus mam siniaki jak nie wiem co ale dziewczyny moiwly ze to normlane i ze znikna mam nadzieje ze szybo efekty zobacze

Gość siniak na siniaku!
ale taka cena nie jest taka zla :) sa drozsze na allegro :/ a po jakm czasie widzialas efekty? :)

No tak, właśnie pisze o tych astronomicznych sumach :P Kurcze jeśli chodzi o boczki to szybko.może jakieś 3 tyg ? Nie mówie że po tym czasie miałam ciało angeliny jolie ( zresztą dalej nie mam :P ) ale widziałam różnice. A wcześniej próbowałam stepu, biegania, ćwiczeń i nic...ale do wakacji bede szprycha ;)

Gość siniak na siniaku!
ja mysle ze chyba tez hehe :) uciekam juz lulu bo moje maluszki juz moga niedlugo sie pobudzic :) dobranoc :** p,s moze jutro wejdziemy na temat na pogaduchy :) 3majcie sie cieplo buzka

Gość powieddd
a ja nie umiem za cholere krecic hula hopem, a tez mam po ciazy boczki i nie moge zrzucic :(

Gość siniak na siniaku!
ja tez wlasnie nie umialam i nawet zrezygnowalam ale potem obciazylam dobrze ryzem i idzie mi calkiem niezle :) musisz probowac napewno ci sie uda

Zaczęłam ćwiczyć wczoraj. Miałam ambitne plany ćwiczenia pół godziny, ale po 10 minutach tak mnie bolały boki, ze odpuściłam sobie. Mam nadzieję, ze dziś będzie lepiej. :)

W sklepach sportowych są specjalne pasy do kręcenia hula hopem :) wyglądają jak taka szeroka guma i podobno zapobiegają siniakom. A tak w ogóle siniaki robią sie wtedy kiedy ktoś nie umie porządnie kręcić dlatego radzę poprawić technikę ćwicząc najpierw na zwykłym gładkim plastikowym hula hop.

Gość tez chce hula hop
usnęłam wczoraj i nie już nie napisałam. Dziewczyny to radzicie kupić takie tańsze to hula hop i wypełnić ryżem?? Musze pozbyć sie tych ochydnych boczków , owiedzcie mi jeszcze ile razy w ciągu dnia kręcicie i jaki wymiar czasu??

Nie musisz wypełniać ryżem jeśli nie chcesz :) są hula hop pełne w środku, ale niekarbowane. Kosztują koło 10 zł.

Gość tez chce hula hop
to ja tez kupie takie zwykłe, kiedyś koleżanka pożyczyła mi przed moim ślubem, ale tak bolało, że odsawiłam.Teraz musze sie już za siebie wziąć, jakby nie było musimy być sexownymi mamuśkami:) a co!:)

Gość tez chce hula hop
dobra to inaczej: które lepsze, które wy byście kupiły?? i które efektywniejsze?

Gość Tak Was czytam, czytam,
spoglądając na swoje hula-hop, stojące pod ścianą od...5? 7 lat?...Chyba zacznę i ja kręcić, bo ostatnio trochę mi się przytyło. Nigdy żadnych boczków nie miałam, ale chyba zaczynają "wyłazić":o Także dziękuję za motywację!;)🖐️))

Gość Otretta
To które w końcu najlepiej kupić i gdzie? Boczki mam od niedawna, ale imponujące :O