Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...?..solara...

chodzicie na solarke czy uzywacie samoopalaczy?

Polecane posty

Gość ...?..solara...

Bo juz wiosna,ciało trzeba pokazac , ale nie takie wstrętne blade. Szukam sposobu na sexy opalenizne.

Gość xcvbn
ani solar ani samoopalacz, czekam na lato

na solarke chodze zadko, ale super jest krem stopniowo brązujący z perfecty, ni wali jak samoopalacz, ma konsystencje mleczka, schodzi równomiernie i daje fajny kolor. Ja używałam do jasnej karnacji. No i starczył mi chyba na miesiąc a używałam codziennie do całego ciała

Gość xcvbn
hmmm moze tez spobuje tego kremu, Kiedys uzywalam jakiegos z johansonu czy cos maskara plamy i zacieki

mój najgorszy to był z garniera w spray - masakra ostatnio używałam z ewelajna ale śmierdzi mi samoopalaczem, jak ja nie znosze tego zapachu !

Gość takie cos ze mnie
Tez szukam idealnego...mam naczynkową cere, pajączki na nogach, sporo pieprzykow, żyly mi przeswitują, nie moge korzystac ze slonca ani solarium a taka skora jest brzydka, twarz ok ale ciało? :( jestem mało apetyczna, nie oszukujmy sie ,ktora z nas wyglada jak nicole kidman? Uzywalam balsamu johnsona na noc, ladnie pachnial, zero smrodku ale plamił, zacieki garnier skora musnieta sloncem, do twarzy zolta tubka,zapach rumianku. Byl ok, na uczelni mysleli ze bylam w egipcie na święta :D ale...skora okropnie tłusta, kolnierzyki i poduszka zolta, pryszcze mi sie zrobily samoopalacz w piance dax - smierdzial, robił plamy balsam dove- to samo co johnson nie wiem czego sprobowac, moze opalanie natryskowe? Mozna kupic zestaw i robic to w domu.