Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polka swawolna

a ja myślę, że Waśniewska może mieć rację

Polecane posty

i co wtedy?

Gość a mi sie wydaje ze
tez po obejrzeniu tych rozmow /juz sama niewiem co myslec

no to motłoch ma oprócz tresci żoładkowej jeszcze treść życia czyjegoś.

Gość pytalskkaaAlicjjja
Przeciez to wszystko sciema i aktorstwo!!!

a ja mam to gdzies, nie wazne czy to byl wypadek czy nie, i tak suka powinna dostac wyrok taki jak za zabojstwo. pierodleniec, za taki szum, za to ze cala polska wiedziala o tym, ze tyle policjantow bylo zaangazowanych w poszukiwania. i coo.... i przede wszystki za zakopanie dzieciaka w tych gruzach. tak robi matka. ja roumiem nie szczesliwy wypadek, ale zadna normalna nawet w takim szoku, nie zawala zwlok sniegiem gruzem glazem i kamieniami.

no własnie nie wiem. Młoda jest, ma 22 lat. ja w jej wieku (mam 28), bym się posrała ze strachu i wszystko powiedziała. Nie wierze, że ona, taka gównarzeria - taki ma charakterek..

a ja mam to gdzies, nie wazne czy to byl wypadek czy nie, i tak suka powinna dostac wyrok taki jak za zabojstwo. pierodleniec, za taki szum, za to ze cala polska wiedziala o tym, ze tyle policjantow bylo zaangazowanych w poszukiwania. i coo.... i przede wszystki za zakopanie dzieciaka w tych gruzach. tak robi matka. ja roumiem nie szczesliwy wypadek, ale zadna normalna nawet w takim szoku, nie zawala zwlok sniegiem gruzem glazem i kamieniami.

no bała się. To normalne. "Ups!" i co teraz...? Tylko rzeczywiście dziwne, że nie dzwoniła po pomoc :(

moze nie wiedziala pod jaki numer trzeba dzwonic i było jej głupio? ;)

Gość dfsfsre
a moze bartek tak ja kocha, bo zlozyla madzie w ofierze?

Gość dfsfsre
oni widac, ze madzi nie kochali, bo mowia, ze rano wstaja z mysla o butelce, a nie ze brakuje im madzi, ze tesknia za nia, za jej usmiechem, gaworzeniem... tylko obowiazki zwiazane z madzia wspominaja

to moze byc nowe trendy , w sposobie uwalniania sie od bachorow przez matki , ktore po urodzeniu sie tegoz rozmyslily sie by sie takowym zajmowac., mozna ten polski wynalazek - sliski kocyk opatentowac i rozpropagowac na swiecie miast drogiej i szkodliwej dla zdrowia i urody aborcji

Gość ze znajomymi chcemy
zalegalizować nową religie ....... świadkowie Waśniewy :D madzia bedzie naszą pośredniczą z Bogiem a jej rodzice ? ....... zalezy jak sie sytuacja dalej rozwinie ale są kreowani na współczesnych męczenników więc idzie w dobrym kierunku ....... znaczy kasa powinna płynąc non stop :D