Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka8998

zdradze Wam sekret nadlugie zycie psa

Polecane posty

Gość cospodobnego
Lady Love - mówił Ci już ktoś kiedyś, że jesteś podobna do Taylor Swift? :D

Gość milka8998
Nie mam silnej woli;p za duzo wszedzie pysznosci niezdrowych. A Wy jak sie zywicie zdrowo czy nie?:)

Gość erfgregttr
Ja zdrowo :) .

raczej zdrowo, choc ja uwielbiam czkolade :D i bez niej nie przezyje :P pizze jem bardzo rzadko, czesciej jem rybe, owoce morza i biale mieso jajka mam z farmy, miecho czasem tez i warzywa

Gość milka8998
o to naprawde zdrowo sie zywicie, ja na tej chemii tylko ciagne

Gość milka8998
ja tak mialam do 19 roku zycia;p ze noca jadalam Potrafilam jest 4 kolacje;p a teraz cos we mnie peklo i watroba sie odzywa czasem;p

Gość germanistka86
Dziewczyny, a zdarzało się, żeby wasze psy jadły myszy???. Wiem, że to śmieszne, ale mój na nie poluje i zjada....:-/

Gość milka8998
Moj nie ma dostepu do myszy;p za to je muchy osy i pszczoly. Dodam, ze ma uczulenie i puchnie. I ja latam z nim do weterynarza jak jest kryzyc;p

Gość mojtyswiecie
Moje psy też tak były żywione. Żyły długo i zdrowo. Nie zgadzam się, że to bezwartościowe jedzenie. Kasza nie ma żadnych wartości odżywczych? O losie! W skład kasz wchodzą witaminy z grupy B: B1 (tiamina), B2 (ryboflawina), PP (niacyna), B6 (pirydoksyna), kwas foliowy i witamina E. Sporo jest również składników mineralnych, głównie potasu obniżającego ciśnienie, żelaza zapobiegającego niedokrwistości oraz magnezu korzystnie działającego na układ nerwowy i pracę mięśni (w tym sercowego). Kasze są też całkiem dobrym źródłem wapnia, miedzi, cynku, manganu i krzemu. Do tego mięso i pies jest najedzony i zdrowy. Nigdy nie widziałam kupy mojego psa ale założę się, że była sto razy piekniejsza niż ta reklamowana w tv. A przede wszystkim pies żywiony w ten sposób nie zabijał swoim oddechem. Ja nie wiem jak teraz ludzie mogą trzymać te śmierduchy w domach. Przecież po tej karmie sklepowej pies nadaje się tylko na wątek o Shreku.

Gość milka8998
a jak!