Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackdevillex77

FARBA A ODROST

Polecane posty

Gość blackdevillex77

dziewczyny zwracam sie do was z takim pytaniem gdyz mam długie czarne włosy farbowane naturalnie mam ciemny blond i moim problemem jest to że po miesiącu od farbowania mam juz dośc spory odrost czy mzoecie polecic mi jakas farbe ktora na dluzej pokryje ?? jedyna która do tej pory sie sprawdzała byl SYOSS ale być może znacie jakieś inne farby czekam na odpowiedź:)

Gość blackdevillex77
?

Gość Dagaa90
Wyraźnie widać że jesteś ciemną blondynką. Niby jak farba ma Ci pokrywać nowe włosy, które dopiero rosną po farbowaniu(bo to jest odrost)? FAIL.

Gość blackdevillex77
nikt nie wie

Gość blackdevillex77
wyraznie widac ze nie zrozumialas tematu napsialam ktora farba pokryje na dluzej wlsoy aby odrostu nie bylo:) zalecam uwazniejsze czytanie:)

Gość rtyhjnbvgbhnj
jak moze nie byc odrostu jak ci wlosy rosna

Gość Dagaa90
Zlecam dowiedzenie się co to jest 'odrost', a czym jest wypłukiwanie koloru z włosów farbowanych?

Gość ona546464165
ale odrost jest od tego, że rosną ci nowe włosy (czyt. stają się dłuższe) i trudno by było, żeby włosy, których nie farbowałaś były pofarbowane, czyż nie? :) no chyba, że mówiąc odrost masz na myśli wypłukiwanie się koloru na całej długości włosów:/

Gość hahahahahv
jaka tepa dzida farba ktora dluzej pokryje odrost to co wlosy ci nie rosna

Gość blackdevillex77
ja nie wiem ale odnosze wrazenie ze naprawde nie umiecie czytać ludzie loigiczne jest ze nie chce aby nowe rosnace wlosy byly czarne bo jest to nie mozliwe mam na mysli farbe ktora pokryje wlosy na dluzej w sensie ze sie nie splucze tak szybko bo po obecnej farbie strasznie splukuje sie kolor i myslalam ze byc mozne ktos z was ma sprawdzone farby typu loreal czy jakies inne rpzy ktorych kolor sie tak nie splukuje ale widze ze to pytanie was przeroslo ale rozumiem spytam gdzie indziej:)

Gość lenka_31
autorko spróbuj szmaponów do brązywch włsów, u mnie sparwaia ze kolorej jest jakby bardziej trwały.