Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia sprawiedliwa

Jakich macie kierownikow?

Polecane posty

Mam kierowniczke ktora jest najgorsza kurwa jaka chodzi po tym swiecie. Szczerze jej nienawidze starej suki. Ciagle oszukuje mnie na moje wolne, kradnie mi moje wolne dni, przywlaszcza sobie moje zaslugi, obgaduje mnie za plecami az milo szmata jebana. Nic nie robi len pierdolony tlusta krowa tylko siedzi i knuje intrygi. Mam nadzieje ze zdechnie kurwisko stare pomarszczone. Zygac mi sie chce jak na nia patrze ;/

Gość ;_;
ja mam zajebista kierowniczke. zawsze mozesz sprobowac ja udupic :)

nie moge jej nic zrobic bo ona wszystkim wchodzi w dupe , wszyscy maja ja za taka mila i wogole , wszyscy ja lubie. nikt mi nie uwierzy. kurwisko gra ze jest taka milutka. poza tym gdyby sie dowiedziala ze cos knuje to by mnie zniszczyla tak ze musialabym wyjezdzac z miasta

Gość Bara bara riki tiki
Ja jestem twoją kierowniczką więc uważaj co piszesz.

Gość ;_;
a musialaby sie dowiedziec? po trochu zbieraj dowody, na mobbing, na kradzenie pomyslow, co kolwiek. udupisz ja, ale musisz miec kurwa zajebiste, niepodwazalne dowody, skoro jest taka glupia kurwa to latwo je zdobedziesz.

Gość ;_;
po cichu

ona wcale nie jest glupia , jest bardzo chytra i wie co gdzie i kiedy. nie wiem co mi pozostalo. chyba sie potne

Gość seleneeee
mówisz o Beatce N? bo mi opis pasuje

Gość jinkja
A jak można stać się surową kierowniczką bo ja jestem za dobra? Mówię: czy mógłby pan... a nie proszę zrobić... Najbardziej denerwują mnie ludzie, którym trzeba powtarzać co kilka dni, co mają zrobić.

jinkja lepiej nie badz surowa kierowniczka bo ludzie cie znienawidza

gdybym tylko mogla powiedziec tej ku rwie co o niej mysle , nawet nie wiecie jaka by to byla ulga dla mnie. ale nie moge nic zrobic bo mnie wyrzuci albo postara sie zebym sama zrezygnowala. Wiem ze ona zyczy mi wszystkiego co najgorsze i naprawde jets mi bardzo zle ze musze z kims takim pracowac bo ona zabiera mi cala energie

Gość hmhm
bo baby sa wredne,zazdrosne,i okropne ja mam kierownika ale jego zona.........okrona

tak chyba cos w tym jest ze to babska sa wrednymi sukami. z facetami pracuje sie super.