Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereferekuku1

ból stawów

Polecane posty

Gość erer66
Szybko działa w przypadku bólu typowo reumatycznego pole magnetyczne jakie wytwarza Magneton, urządzenie marki Energy Noma Medica, ze strony www.140longlife.eu/magneton-max . Kupowałem ratalnie i już spłaciłem. Trwałe, wydajne, skuteczne.

Gość gość
może zamiast próbowania w ciemno w tych tabletek warto by w końcu udać się do lekarza? sama miałam spory problem dopóki nie zgłosiłam się do gabinetu http://maciejlaskowski.pl/ i teraz wszystko już jest ok!

Gość gość
Dobry ortopeda. Nawet prywatnie zamiast polecanych tu cudownych tabletek. Wcześniej warto poprosić rodzinnego o rtg bolących stawów i podstawowe wyniki (ob, crp,tsh, morfologia, kwas moczowy, poziom żelaza, wapnia). Z badaniami, prześwietleniami do ortopedy. Jeśli trzeba będzie zaleci leczenie, inne badania (rezonans) lub wyśle na rehabilitację. Tylko lekarz może zadecydować, czy potrzebna jest rehabilitacja i jaka, czy tabletki/suplementy diety.

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............

Gość gość
Wiem, że przeceny na poziomie 20-30% na suplementy dla sportowców ma www.swiatsupli.pl Sprawdzony sklep. Chodzę do nich w Białymstoku. Wszystkie suple masz w jednym miejscu, przecen mnóstwo. Mają dobre regeneraty stawów

Gość Irina2
Jak masz problem ze stawami to nie warto zwlekać. Każdy niepokojąc sygnał powinniście zgłosić lekarzowi. Sama długo zwlekałam ze stawami i przechodzę teraz długą rehabilitację ale jest coraz lepiej. Jakbyście chcieli się zapisywać to warto zrobić to przez internet http://www.rehabilitacje.org - szybko i sprawnie. Mają najtańszy rezonans w Małopolsce.

Gość gość
Żaden suplement nie węży bólu tzw reumatycznego. Najpierw ortopeda, w razie potrzeby dobry reumatolog. Suplementy wylecza kieszeń

Gość rwiollka
Suplementy, maści, leki przeciwbólowe to wszystko jest na chwilę albo niewystarczające. Jak ból stawów dokucza, to warto wybrać do rehabilitanta na zabiegi. Ja po kilku zabiegach poczułam ulgę. Jak ktoś jest z Krakowa to mogę polecić gabinet na Piwnej, należy on do grupy gabinetów G&R.

Mi pomaga Alka Prim. Stosował już kiedyś ten lek? Tutaj więcej o nim - tomipomaga.pl/lek:alka-prim#621 Co jeszcze może mi pomóc? Akurat do syropów to nie jestem przekoanna.

Gość beataa

Dużym plusem w kompresach żelowych Flex jest to że długo trzymają pożądaną temperaturę. Nieważne czy sobie taki okład robię na ciepło czy na zimno to rzeczywiście kompres zachowuje grzanie/chłodzenie przez bardzo długi czas. W innym kompresie żelowym jaki miałam działało to dużo gorzej.