Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warczypies

Mam tu jeszcze jakieś fanki?

Polecane posty

Gość prawik.....1991
:)

Gość ;_;
jakie mialy nicki?

nie powiem, bo jeszcze wyjdzie że za dużo mi się wydaje :classic_cool: ale większość była czarna i kilka podszywało się pod siebie :D

noooo - wlaśnie dlatego koniecznie trzeba się w nim wpisać :P ponadto wyczuwam duży potencjał tkwiący w tym temacie :classic_cool:

bez przesady, ale nie wykluczone że zostanie skasowany ze zwykłej zazdrości :classic_cool: aha...i mogła byś coś wysłać mejlingiem :classic_cool:

Uuuuuuu damulka kopęęęęę lat :classic_cool: 🖐️ coż tam u CIwebie - ostatnio miałaś coś pokazać - pamiętasz? ;) :classic_cool: 🖐️

a tak w ogóle to mój telefon oszalał :P właśnie mija TRZECIA doba od ładowania :classic_cool: a ten wariat wciąż pokazuje poziom baterii 22% :D 🖐️ to chyba rekord :P 🖐️ ;)

sprawa może być nawet wulgarna - wiesz że nie jestem zbytnio pruderyjny :classic_cool: co miała pokazać dama??

no tak ale trzecia doba z okładem to niezły wynik :P przy normalnym używaniu + trochę nawigacji 🖐️ szok! normalnie :P ;) no ale jutra już nie przytrzyma także czardżnę go a lytl :classic_cool: 🖐️

waruś - jako gospodarz winieneś prowadzić dyskusję raz po raz rzucając ciekawy temat - no ale skoro się nie wywiązujesz z tej roli to 😴 😴 😴

Zgasić swiatlo i wlaczyc zmysly...;) ...albo wyobraźnię I jak idzie??? Widzisz już Białą Damę w ciemnościach?:P