Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterka z uśmiechem

Oferty pracy w naszej cudnej rzeczywistości...:)

Polecane posty

Gość magisterka z uśmiechem

Witajcie! Otóż pomóżmy sobie i jak będziemy wiedziały o jakiejś pracy,to dajmy o niej znać innym mamom. Może zacznę ja-proponuję wejść na stronę sądu okręgowego w Warszawie lub sądów podległych. Stanowisko protokolant/stażysta. Plusy-pewna,państwowa posada,wystarczy licencjat,zdolność szybkiego pisania na komputerze i samodzielność oraz zorganizowanie. Wady-niska pensja,bardzo dużo pracy, duży stres... Jeżeli ktoś zna jakieś ciekawe oferty niech pisze.

Gość hahahah hahahaaaa
No to rzeczywiście ciekawa oferta, dużo stresującej roboty za parę groszy :D

czasami sa fajne ogloszenia na www.mamopracuj.pl i na ngo.pl (chociaz tam to chca glownie niepelnosprawnych) Poza tym masakra. Administracyjne pozycje owszem pojawiaja sie ale np z wymogiem BIEGLY CHINSKI (i pensja tak czy siak 1500zl w stolicy). Sektor prywatny chodze na rozmowe i sie zastanawiam skad Ci ludzie ktorzy ze mna rozmawiaja wogole sie biora i kto im dal takie stanowiska. Nie mowie ze jestem wspaniala ale to co niekiedy Ci ludzie soba reprezentuja naprawde poddaje zastanowieniu wiarygodnosc i kompetencje firmy. ja szukam pracy od jakiegos miesiaca. Nie JAKIEJS pracy tylko takiej w ktorej sie cos naucze i nie bede musiala przepraszac ze zyje (a w takiej przez moment pracowalam). Ogolnie to masakra. Jestem przyzwyczajona do europejskich standardow i sorry nic na to nie poradze

Gość margrafka
W sądach niestety mają kupę roboty. Ale za to pensja na czas, 13stki, wczasy pod gruszą, dofinansowanie do przedszkola, do wyprawki dla dziecka, preferencyjne pożyczki. Co roku podwyżka inflacyjna, po 5 latach dodatek stażowy i pensja koło 3tysięcy brutto-może i bez rewelacji,ale znam wielu zadowolonych.

Gość drasssja
w sadach bez znajomosci nie ma szans na prace....

Gość margrafka
Do wyprawki szkolnej miało być,a pensja 3 tysiące jest oczywiście po 5 latach,bo na początek dają 1900 brutto...

Gość margrafka
drasssja-a próbowałaś kiedyś? Bo ja pracowałam 3 lata i nie znałam tam nikogo. Warunek-musisz szybko pisać i być niekarana, musisz mieć dobry wywiad-bo jeśli sąsiedzi powiedzą,że jakieś szemrane towarzystwo,to mimo dobrze odbytej rozmowy Cię odrzucą. Obecnie mało osób chce iść,bo te pensje jak dla osób z wyższym wykształceniem nie są rewelacyjne,ale lepsze to niż nic.

Gość ivoneeja
Proponuję zaglądać na BIP-tam są wszystkie oferty w administracji. Jak się nie ma kwalifikacji,to najłatwiej powiedzieć,że ktoś ma robotę po znajomości,bo przyznać,że nie jestem dość dobra jest za ciężko...

Gość tosia:):)
inoveeja, pracuje w urzedzie miastaod lat ponad 10-miasto calkiem spore-do pracy przyjmowane sa tylko albo osoby z taaaakimi plecami, albo stazysci ...nikt z zewnatrz bez plecow i nie po stazu nie dostal sie do mojego urzedu od jakiegos rokju przynajmniej..wiec laskawie nie piernicz głupot!

Gość bleee mamaa
ja szukam pracy od 6 miesięcy, mam wyższe wykształcenie, mam doświadczenie.....nie zostałam zaproszona nawet na jedną rozmowę!!!!!! Nie wiem już gdzie mam szukać, jestem załamana!!!!

ja sie juz poddalam i nie szukam pracy bo to jest porazka, prywatne firmy maja ogromne wymagania zupelnie niewspolmierne z pensja jaka oferuja :/ jak chodzilam na rozmowy to niemal zawsze wychodzilam z tej rozmowy z pzrekonaniem ze nawet gdyby firma powiedziala TAK to ja bym nie chciala pracowac za te pieniadze z tymi obowiazkami ale coz skoro tzreba zarabiac pieniadze to lepsze g... niz nic w budzetowce szeroko pojetej pracowalam i pensje to koszmar, ze znajomosciami roznie ale neistety czestow ygrywaja tepe dzidy po znajomosci z pracownikami kompetentnymi ale tez ambitnymi ktorzy nie ulegaja ukladom :/ BIP jest najlepszym zrodlem inf o naborach ale.. jak juz idzie sie na te testy i rozmowy to zwykle jest kilkaset osob na 1 stanowisko miliony pytan i testow a pensja srednio 1500zl :/ i to nie ejst na poczatek ale na dlugie lata bez podwyzej, premii itd.. ja sie zdecydowalam na prace na wlasny rachunek i poki co nie mam kokosow ale zarabiam tyle ile by mi jakis SZEF dawal za harowanie i lizanie mu dupy przez 20 dni w mcu a tak przynajmniej to ja jestem szefowa sobie i sama sobie zarzadzam moja praca :) gdyby ktos sie chcial do mnie przylaczyc to zapraszam do zdalnej pracy :))

Gość fraglesowa ona
myszsza, mozesz napisac cos wiecej o tej pracy?

Gość jhedjs
taaa na pewno Ci napisze....na forum!!!

zajmuje sie marketingiem w sieci na rozne sposoby, ale glownie pisaniem tekstow pozycjonerskich, polecam dla osob chcacych dorobic sobie czy to do pensji, czy zasilku dla bezrobotnych itd.. tak jak pisze to nie sa jakies ogromne sumy ale da sie ztego zyc zwlaszcza kiedys nabierze sie wprawy, doswiadczenia, kontaktow, miejsca na rynku jest w tej branzy jeszcze baaardzo duzo :D

Gość op[op[op[
a jaka to praca?

jhedjs a widzisz napisalam :P po tylu latach nie boje sie konkurencji bo mam juz wypracowana pewna pozycje :P a w dodatku jak pisalam pracy w tej dziedzinie ejst mnostwo :)

Gość op[op[op[
ale zalozylas dzialalnosc? i czy nie trzeba miec wiedzy informatycznej do tego???

Gość do myszza
to ma cos wspolnego z marketingiem MLM?

Gość a co mają zrobic osoby
ze średnim wykształceniem ogólnym ????

tak zalozylam firme :) dzieki temu mam wieksze mozliwosci wspolpracy :) a co do MLM to tez jest jakas metoda ale ja sie tym nie zajmuje, u mnie trzeba umiec tylko pisac w wordzie :)) jak ktos chce sprobowac to prosze o kontakt anna_masny@wp.pl

Gość op[op[op[
a mozesz cos więcej tutaj napisac? na czym polega praca (co sie pisze w tym Wordzie), czy to na umowe o dzielo/ zlecenie? jak wyglada rozliczenie, wymagania formalne itp

no juz pisalam co tzreba umiec, miec i co sie pisze :) a co do rozliczen to wedlug zyczenia wspolpracownikow:) mnie to jest obojetne czy na umowe czy bez

Gość op[op[op[
wiesz ...teksty pozycjonerskie - to niewiele mi Mówi :P więc chyba sie nie nadaję :O

mysza masz skypa? bo bym sobie z Toba pogadala na temat Twojej pracy (czemu nie ? i tak siedze w domu ;-/ ) jak nie to daj cynk na maila piruetka@o2.pl Co do tematu to pomimo mlodego wieku mam i doswiadczenie i wyksztalcenie tez niezle (lic z UK a teraz robie mgr w PL ale w jezyku angielskim). I tak jak jeszcze niedawno nie chcialam uwierzyc w to co mowili moi znajomi po powrocie z UK (teksty w stylu ;'taaa pan byl managerm?chyba na zmywaku ha ha') to teraz juz mnie chyba nic nie zdziwi. A najsmiesznieje jest to ze przez 3 tyg rozsylalam cv ze swoimi prawdziwymi danymi tzn z prawdziwym doswiadczeniem. Po 3 tyg obnizylam sobie kwalifikacje, doswiadczenie i zmienilam nazwe stanowiska na 2 stopnie nizej. I zaczeli dopiero do mnie oddzwaniac (pomimo tego ze i wczesniej moje dane byly zgodne z tym co napisane w ogloszeniu). Dziwne...

Szukam pracy od miesiąca, moje dobre nastawienie topnieje w oczach... a najlepsze są wizyty w PUP - pan w mojej obecnojści przegląda internet i drukuje mi oferty ze znanych portali :D Albo daje mi ofert z miast ościennych z koniecznością osobistego stawienia się by złożyć cv. Wszystko spoko tylko ktoś mi powie co ja mam w tedy z młodym zrobić ? Bo do żłobka mi go nie przyjmą a prywatne to koszt 900 zł :D coraz bardziej czuje się jak w czarnej dupie :D

Gość kasza23 a dlaczego wrocilas
do PL z uk? twoj maz ma dobra prace w pl? zalujecie ze wrociliscie?

Gość hfdufdgfjhdgh
Jakie dofinansowania do wyprawki, jakie podwyżki co rok? W sądach już nie jest tak dobrze jak kiedyś. Trzynastki mają być zlikwidowane, podwyżek nie ma od 4 lat - pensje zamrożone, nie wiadomo kiedy odmrożą. Jedyne co jeszcze jest to dofinansowanie do wczasów - w zeszłym roku dostałam aż 470 zł.

Gość hfdufdgfjhdgh
A na dodatek teraz wiele sądów ma być reoragnizowanych, częśc ludzi straci albo pracę, albo stanowiska funkcyjne, co im sporo zmniejszy pensje.

Gość własnie, u mnie też
sąd likwidują :-(

Gość do myszsza
a twoja oferta zarobku nadal aktualna?