Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lufcia

jak wyszczuplić uda, nogi??

Polecane posty

Gość Lufcia

Czesć :) Mam powiażny problem. Otóż od dziecka miałam grube uda, teraz też uda i łydki, ogólnie nei jestem gruba bo waże 53kg, ale no troszkę chciałabym zgubić, reguralnie ćwiczę. Czy macie jakiś pomysł aby zgubić 6-8 cm w udzie? Może jakieś zabiegi kosmetyczne, new midas cavite czy vacavite pretige, czy może lipoliza, nie chcę endermologii czy innych masaży świednio wierzę że jak ktoś mnie pomaduje to mi tluszcz uciekinie i co więcej nie lubię być dotykana przez obcych :P tam raz w miesiący czy 2 ok, ale nie 3 razy w tyg. Help !!!

Gość Lufcia
Nikt nie ma jakiegoś sensownego pomysłu? :( Pomóżcie to dla mnie ważne :)

Gość Lufcia
Kiepski żart, chodzę 4 razy w tyg na min 2h fitnessu, więc nie sądzę że samo machanie przed komputerem przez 10 min dziennie będzie lepsze :P

Gość Lufcia
Nikt nie ma jakiegoś fajnego pomysłu??

Gość gdpdgdgdgptp
tylko liposukcja

Gość Lufcia
Nie stać mnie na lipo, zresztą nie chce mieć blizn :(

Gość Roksi

Jak nie masz tego dużo to naprawdę liposukcja będzie najlepsza. Myślałam że jak się wezmę za sport to to wystarczy, ale i tak pojechałam na konsultację "w razie czego" do Pabiańczyka w Krakowie. Jak pommyślałam że mogę mieć efekt w kilka godzin właściwie to się zdecydowałam. A co do blizn, to praktycznie ich nie widać. Także polecam

Gość Hania

Ja miałam bardzo duże problemy ze schudnięciem i zrobiłam zabieg liposukcji body jet. Pomógł mi bardzo w schudnięciu, teraz nosze c o diecie i ćwiczeniach. Mogę polecić bardzo dobrego lekarza dr Tomasz Mierzwiński z kliniki Bona Dea w Krakowie

Gość Lalola

A ile kosztuje taka liposukcja? I czy to boli?

Gość Renata

Boli po zabiegu, jest obrzęk i siniaki ale każdy reaguje inaczej. Ja byłam u dr Boligłowy w Krakowie i ceny przeciętne, ale efekt mega. Nie można oczekiwać że chirurg odchudzi liposukcją, ale jeśli są problematyczne np. uda, jak było u mnie to można trochę pozbyć się. Wybieram się teraz na brzuch i zastanawiam się czy nie powiększyć sobie biustu przeszczepem tkanki tłuszczowej bo wtedy też robią liposukcję i miałabym jakby dwa w jednym

Gość Asia

Polecam zabiegi z bandazami Arosha. Jestem dopiero po 2 zabiegu, a ubyło mi po 1 cm w udach i w kolanach. W Poznaniu polecam gabinet Beauty Premium ze wzgl na bardzo prefesjonalną obsługę i miłą atmosferę.

Gość ilona

Ja robiłam liposukcję ud i łydek u dr Boligłowy w Krakowie i jestem urzeczona efektami, a moje nogi nareszcie są takie o jakich marzyłam, a nie mogłam nijak wypracować ćwiczeniami

Gość Gość

Jak przestaniesz cwiczyc na jakis czas,to uda wyszczupleja.Masz pewnie teraz umięśnione uda po cwiczeniach.Dobrze rozciagasz nogi po treningu?Wg mnie 3 razy w tygodniu fitness to wystarczająco.Co za duzo to niezdrowo.I trzeba robić sobie przerwy.

Na różne zabiegi decydują się tylko lenie,a potem mają obwisłą skórę.Lepszy jest SPORT! 👍

Gość Kasia

Mi zabieg liposukcji bardzo pomógł w odchudzeniu się . Do tego stosowałam dietę oraz ćwiecznia ale dzięki zabiegowi bardzo mi w tym pomógł. Teraz ważę kilka kg mniej. Zabieg robiłam u dr Aldony Stachury z Krakowa i polecam bardzo.