Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leaaaaa

pilnie pomocy !!! program komputerowy

Polecane posty

Gość Leaaaaa

mam w swoim komputerze zainstalowany program, dzieki ktoremu moj maz widzi w swoim telefonie jaka strone przegladam itd... czy ktos zna taki program? chcialabym to odinstalowac ale nie wiem gdzie go szukac jak sie nazywa itd...

Gość inzynier serwisowy
Są i do naprawy zdalnej :) I steruje za ciebie kompem. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

kafe to chyba nie jest dobre miejsce na uzyskanie takich informacji zaytaj na jakimś forum dla informatyków :)

Gość a nieładnie :)
nieładnie robić mężulkowi rogi :) Każdy keylogger potrafi takie coś robić :) Jednak antywiry wykrywają go jako wirus. mimo wszystko mężulek mógł wykluczyć go ze skanowania i ochrony w zainstalowanym antywirze, więc chodzi i wysyła wszystko co mężulek che wiedzieć - na jego komórkę przez neta :) Daj screen z menadżera procesów, zobaczymy co masz zainstalowane :)

Gość Tak, to sa rozne keyloggery
i prosto ich nie znajdziesz, czasem maja takie nazwy jak potrzebne pliki systemowe

wejdzw START->USTAWIENIA->PANEL STEROWANIA-> DODAJ LUB USUN PROGRAMY i tu wyswietli Ci sie lista wszystkich programów jakie masz zainstalowane na kompie. Szukaj jakichś dziwnie brzmiących lub po prostu kazdy po kolei wpisuj w google. Z tego miejsca mozesz równiez odinstalowac dany program

Gość Leaaaaa
dzieki :)

@kozetka nie wprowadzaj ludzi w błąd, jak nie masz pojęcia, myślisz że keylogger jest gdziekolwiek do zobaczenia, byłoby to za proste, przy odpowiedniej konfiguracji nie ma go w zainstalowanych ani w programach, - on czai się w tle :)

Co za szczescie, ze keyloggerow nie ma na liscie programow :P

Gość temperówka meskiego ego
ależ kochanie... poproś meza :) jest w końcu specjalistą od tematu :D

Keyloggery sa calkowicie niewidoczne. Mozna je zobaczyc w logach systemowych ale tylko i wylacznie jesli sie na tym znasz. Normalny czlowiek nie rozpoznaje wirusow i keyloggerow w logach ani na nawet nie wie jak, czym je zrobic i co to jest :D A i usunac nie tak hop, siup. Wiem z autopsji :P

@temperówka, ty czasem nie jesteś mężem Leaaaaa'y :D:D Autorko tematu, a może ty sama chcesz mężulkowi takie coś podłożyć ? :D Teraz poważnie, najprościej- wejdź na jakąś strone np. Norton online i przeskanuj kompa antywirem online (musi byćinny niż ten zainstalowany na twoim kompie)

Gość Leaaaaa
dla mnie to czarna magia ale musze to zrobic bo ten kretyn zna kazdy moj ruch w kompie a nie jestesmy juz razem

więc jeszcze prościej, format, przeinstaluj winde i zapomnisz o wszystkim

Gość temperówka meskiego ego
@temperówka, ty czasem nie jesteś mężem Leaaaaa'y :D baba jestem :D

Nie wiem jak teraz, ale pare lat temu jak instalowalam memu facetowi keyloggera to nie byly wykrywalne przez Anty Malware czy Anty Spyware oraz absolutnie nie byly wykrywalne zadnym antywirusem. To nie taki se prosty wirusik jest :P

@Tak, to sa rozne keyloggery: wiec powiedz nazwę tego keyloggera, siedze w temacie blisko 20 lat, praktycznie wszystkie były wykrywane przez antywiry, poz małymi wyjatkami, ale prze krótki czas. ------------- @temperówka , sorki, a ja myślałem, że chłop :D, tak czule się zwracałaś do Leaaaaa'y "ależ kochanie." - aż mnie ciary przeszły :)