Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona88

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Mam problem z moim chłopakiem. Jesteśmy ze sobą od ponad cztery lat. Na początku nasz związek nie był najłatwiejszy, wiele razy go zraniłam. Był to spowodowane poprzednim związkiem i tym jak się on zakończył (dowiedziałam się, że zostałam zdradzona, były od dłuższego czasu spotykał się z inną dziewczyną). Żałuje tego co zrobiłam ale niestety nie mogę już tego zmienić. Chłopak ciągle wypomina mi to, że kiedyś z kimś byłam, że uprawiałam z tym kimś seks, że robiłam mu loda, że chciałam z nim mieć dziecko. Na początku naszego związku ciągle jeszcze przeżywałam zdradę i rozstanie, niestety tęskniłam za byłym i porównywałam go z moim obecnym (że były był lepszy pod pewnymi względami i, że mogłabym do niego wrócić). On się o tym dowiedział i miał o to pretensje, prawie zerwał ze mną. Kazał mi pousuwać i powyrzucać zdjęcia byłego. Jakiś czas później pisał do mnie podszywając się pod mojego byłego (nie wiedziałam, że to mój obecny) i chciał się ze mną umówić. Zgodziłam się na spotkanie ale tylko dlatego, że chciałam go wystawić. Gdy później mój chłopak przyznał się, że to on do mnie pisał nie chciał mi uwierzyć w to, że tak naprawdę nie miałam zamiaru spotykać się z byłym. Przez długi czas był spokój ale ostatnio znowu zaczął mnie męczyć. Miał pretensje, że robiłam byłemu loda, pyta się czyje przyrodzenie jest większe, jego czy byłego. Dopytuje się jak to było podczas seksu z moim byłym, jakie miałam orgazmy i jakie były pozycje. Gdy spytałam dlaczego to robi i jak długo ma zamiar tak się nade mną znęcać, to stwierdził, że w ogóle się nie znęca i tylko chce mi się odpłacić za cierpienie jakie doznał z mojej strony. Stwierdził, że będzie to robić aż moje cierpienie wyrówna się z jego. Nie rozumie go. Skoro mnie kocha dlaczego to robi? Ja go bardzo kocham ale gdy tak się zachowuje zastanawiam się dlaczego go kocham i ile jeszcze wytrzymam tego wysłuchiwania. Co o tym sądzicie? Co robić?

Gość BRoad way
Jak to czytam to mam wrażenie ze kazdy zwiazek polega na wspólnym ranieniu sie przy przyzwoleniu obydwu stron

No tak, ale co on tak całe życie ma zamiar mi wypominać to co robiłam za nim go poznałam, i to że go zraniłam?