Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaedka

prezent na ślub od studentów

Polecane posty

Gość edkaedka

Witam. Niedługo idę z moim chłopakiem na wesele i mamy wielki problem dotyczący prezentu. Jesteśmy studentami, więc co za tym idzie nie mamy dużych możliwości finansowych i nie możemy sobie pozwolić na prezent za 500zł. Myśleliśmy o zamówieniu ich portretu lub karykatury, ale nie jestem do tego przekonana. Chciałabym kupić coś fajnego, co spodoba się młodej parze. Macie jakieś pomysły? Bardzo proszę o rady!!!

Gość myszka000999
a jaki macie budzet?

Gość Bara bara riki tiki
To idźcie tylko na ślub.

Gość edkaedka
myślę, że około 100-150 zł-niestety tylko tyle.. Już jest potwierdzone, że idziemy też na wesele, idą też moi rodzice, ale ja dostałam zaproszenie razem z chłopakiem, więc nie mogę się "przyczepić" do prezentu rodziców.

kurwa sami materialiści :O są jeszcze jakieś śluby z klasą? czy wszystkie oparte są wyłącznie na kopertach? daj tyle ile możesz 🖐️ chyba, że jesteś na tyle nierozsądna żeby się zadłużać z takiego powodu.

Gość edkaedka
No oczywiście, że się nie będę zadłużać! Myślę, że dostałam do zaproszenie dlatego, że jesteśmy w miarę bliską rodziną i Młodzi chcieliby żebym tam była, bo gdyby zależało im tylko na kasie to zaprosili by tylko moich rodziców. Poza tym oni wiedzą, że studiuje i jak wygląda budżet studentów ;) chodzi mi tylko o to, że mimo tego chciałabym dać im coś fajnego. Myślałam też żeby nie wymyślać żadnych głupot tylko np rozmienić tę kasę na jednogroszówki i jakoś fajnie zapakować ;) Para młoda dostanie pieniążki, ale chyba w dość nietypowy sposób.