Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeerjA

jak udowodnic w sadzie?

Polecane posty

Gość eeeeeerjA

witajcie. mam takie pytanie bo nie wiem jak sie za to zabrać. mój były facet, mial odebrane prawo jazdy za jazdę pod wpływem alkoholu i chodził na terapię AA ale ja przerwał. Są to fakty ktore mogą pomoc mi w sądzie ale zupełnie nie wiem jak to udowodnić? skad wziąc dokumenty potwierdzajace to? lekarzy obowiazuje tajemnica lekarska wiec skad mam wziac papiery poswiadczajace o tym ze faktycznie chodził na taka terapie? prosze pomozice

Gość eeeeeerjA
nie chce go o nic oskarzac, ale mamy wspolne dziecko. nie chce zeby osoba nietrzezwa miała pod opieką niemowalaka.

Gość eeeeeerjA
dodam ze rozstalismy się tez z powodu jego ciągłego picia. miarka sie przebrała gdy pod wpływem alkoholu był wobec mnie agresywny

Gość trzeba bylo na
policje dzwonic, mialabys dwody. a co do dowow przeciez sad chyba moze wydac wniosek by udostepniono karte jego leczenia.

Gość eeeeeerjA
no tylko on po całym zajsciu spakował swoje rzeczy i wyszedł z domu. co by policja zrobiła...

Gość takakakaka
powiedz w sądzie , że mial takie przewinienia. Oni to sprawdzą.

Gość że co że jak??
To, że miał odebrane prawo jazdy to akurat łatwo sprawdzić. Więc jeśli powiesz o tym na rozprawie to sąd może wysłać takie zapytanie czy osoba X miała odebrane prawo jazdy a zresztą skoro było to prawko odebrane to pewnie miał sprawę karną za jazdę po pijaku

Gość eeeeeerjA
no tak miał sprawe w sadzie dostał nawet wyrok w zawieszeniu, ale to było juz jakies nie wiem 10 lat temu? wiec chyba te papiery o karalnosci ma juz czyste