Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaaaaa

rozważania nt kafe i nie tylko...

Polecane posty

Witajcie dziś ponownie, usunęli mi wątek. DLACZEGO? TAKI BYŁ jak ten poniżej? Taki? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5173873 I wiecie MIMO WSZYSTKO znowu tu przylazłam, że chcę swoją kasę i ŻEGNAJ Bono, Mengele i I NIE TYLKo. Bo wiecie teraz będzie, że jestem z brygidek - a tu po co ksiązki chcieli, wierszyków mnie uczyli JANA BRZECHWY - po co to chcieli tego i tyle. I wiecie - ta Janina była CHORA UMYSŁOWO, że dzwoniła sobie za mną do pracy. Normalnie jestem samobójczynią juz gdyby nie pieniądze matki a tak się nie dam bo należała się ampułka z fenolem jeśli nazwisko babci miało sens i tyle. Ale tej ampułki nie było bo ani matury nie mam i jestem samobójczynią i tyle. No ale tak jak piszę ampułki z fenolem nie było także wiecie, ze ojca nie szanuję to se tym dupy wytrzyjcie i tyle. Bo co wiecie o moim życiu I PROFOSOR Bonie bo przypuszczam, ze teraz NIEUK I DEBIL z Holandii i jego fanklub - fanklub KRYMINALISTÓW I MORDERCÓW - tak sie opisali wiecie na mnie, że nawet jak dostanę tytuł profesor to za paszport niemiecki ze znaczeniem bo to widać, o Niemców bym stała - stałam i tyle -ale o kogo NIBY miałam stać? i tyle - no to jak dostanę w Polsce tytuł profesor to za ten paszport. Za to z Anglii miała być ampułka z fenolem JEŚLI KTOS TAM MA ZDROWY ROZUM. A ma? No a jak nie dla mnie to dla mojego ojca i tyle. Ktoś miał dostać fenol - matka sie powiesiła i tyle. No to wszystko. I wiecie mój ojciec żył i zarabiał. O co wam chodzi? Mną. Tyle wymyślili - paszport niemiecki ZE ZNACZENIEM rżąc ze śmiechu. A czy ten paszport tak naprawdę miał znaczenie. Bo tak został wysłany, ale czy miał znaczenie? Bo wiecie jaki był ten mój ojciec? Że paszport niemiecki ze znaczeniem STRACIŁ ZNACZENIE i tak traci znaczenie paszport amerykański. A wiecie jak ogrywa się paszport niemiecki ze znaczeniem, za który zginęła Faustyna w Katowicach? LUCYFEREM. I dlatego Niemcy rżeli z Amerykanów, że mają paszport ze znaczeniem i namber łan ale oni mają taki, że niech to ograją. Bo amerykański ze znaczeniem a niemiecki ze znaczeniem i tyle. I wiecie TAK NIE MUSIELI ODDAWAĆ tego planu Marshalla bo takie mieli passy - czyli znaczą więcej niż USA - ograli ich w bankach. Oni to wszystko pozapominali , ale Pan Bóg nie zapomniał co wyprawiali i wystarczyły choć 2 ofiary śmiertelne i wszystko jest pomszczone i tyle. A do mnie nie miejcie o nic pretensji bo jak piszę fenolu nie było, a się należy. Dla babci też i tyle. No to wiecie - na resztę się zgodziliście - na egzekucje, na pluton w Holandii deba a ta rodzina to zera i wystosowali petycję do brygidek, żeby ich ratowali. Cała rodzina się powiesiła. Taka dalsza - i dlatego ja z nich rezygnuję bo teraz sobie polecą i tyle. Ale jak? Kim? I wiecie MOIM PASZPORTEM AMERYKAŃSKIM - w takim razie co - ze znaczeniem? bez znaczenia? Bo wiecie ja jestem tak pooddawana, że ja nie mam pojęcia jaki mam paszport. Z tego jak jestem pokradziona, poogrywana nie da sie tego domyślić wiecie - to powiem wam o co pretensje raz. A dwa oni mają pass USA ZE ZNACZENIEM. Bo mnie okradli - ta rodzina Mengele - jak małam 15 lat i wiecie ja byłam bita w domu, wyzywana, poniżana - takie gówno z dupy, sprzątaczka - do dziś. Do dziś jestem gównem z dupy i sprzątaczką. Jak sie czuję to moja sprawa. Dlatego Londyn czy Wielka Brytania to gówna z dupy i sprzątaczki jak ja. I nie ma tego państwa. Kim jestem nie wiedziałam bo bym sie powiesiła, a tak życie zdechłe jak tysiąc pięćset innych i to wszystko. A co chciałam napisać wiecie to w życiu bym się nie dała gdybym wiedziała, ze mogę wyjechać do USA. Z tym że musiałabym uciekać od tej rodziny dr Mengele. Bo jaka to jest rodzina. Po prostu Bony i Mengele i tyle. Także jak już dożyłam 37 to już renta i do widzenia. Ale paszportu USA bym nie dała. Choć wiecie - jaki bym mogła dostać kombinuję bo wiecie od tego też trochę zależy i tak dalej. Generalnie uczyłam sie gotować na studiach - nie udało mi się to. Dlaczego? I tyle. Z tego może być byle jaka praca i tyle. No nie udało się. Czy bym dostała pass USA ze znaczeniem czy bez? Nie wiem. Chyba ze znaczeniem - tak myśle i tyle. No to też wyrok śmierci - zostawałaby Polska i squad w Piłsudskim w 2000 roku za jakiś dziwny pass USA i tyle. Choć może by mi docenili Yellowstone choć watpię bo to lesby to bez litości i tyle. Chociaż? Może akurat. Dlatego nie dostałam takiego passu. I nie planuję się o żaden starać. Bo to bez sensu. I wiecie ja tylko sobie zawaliłam że z Tarota nie umiałam was przeklinać i tyle. Bo do 2000 roku i może kawałek dalej - jeszcze pięknie PRZEKLINAŁAM, ale nie że wyzywałam tylko normalnie przekleństwo i spier papier. No a teraz to samo i tyle :( Jak chcę żyć dalej? Normalnie. Jak rencistka i tyle. A czemu mam żyć nienormalnie? Na rodzinę, pracę, PRAWDĘ a to jest mieszkanie nie zasłużyłam. To na rentę i tyle. ZA PIENIĄDZE ANGLIKÓW - bo jak to państwo sie nazywa - czyje to są pieniądze. Polskie? To tym bardziej renta i tyle. Należy się bo innym pasuje. Najwyżej za to mnie sprzątną. Że pasuje ode mnie renta. Za to mnie mogą sprzątnąć bo to zrozumiem. A za resztę nie bo tego nie zrozumiem. Bo zdrowia nie szanuję, pracuję jak idiotka. No bo zostałam wrobiona. To idę na rentę i mnie nie ma. Ja zostałam wrobiona w ten doktorat. Ja tylko chciałam sie na studiach nauczyć PORZĄDNIE gotować. Nie miałam racji? Zwłaszcza że nie miałam garnków. Może do dziś to jest moje największe marzenie, no ale cóz... Bona z Rzymu i to się nie da. I tyle :(

Wiecie ta rodzina Mengele I ON niech wezmą pod uwagę, ze ja mam papiery z amazon.de NA KTÓRĄ CHODZIŁAM do pracy i one DLA MNIE są ważne 2 lata. Bo ile to będę przeżywac - do grudnia 2012 albo wiosny 2013 i wystarczy. Światowa firma - 2 lata temu byłam i wszystko traci ważność. Wycieczka na noc - nielegalne w ogóle. O czym mowa? A niestety nie wiedziałam gdzie jadę. Pass miałam - bo ja mam gdzieś czy ja go będę mieć czy nie. Jak chcą to niech se przedłużają. Ja mam rentę i tyle. I koniec. To jest tylko papier dla mnie. Ja to tak wysyłam i nie mam rodziny. Papier za kasę. Żadnego znaczenia nic takiego. Ja powiem , że nie miałam passu USA - pass niemiecki mam - jaki? nie mam pojęcia i tyle. Jak mają to niech powiedzą. Niech mi to udowodnią i tyle. Że Lucyfer na to działa? A co mnie to obchodzi? i tyle. A działa? I koniec. No to jaki jest pass amerykański tego szwagra Mengele i 2 lata - a w jakiej firmie on pracuje? I ja sie ogrywam tym lucyferem i tym ojcem jak mnie oddał to wiem i jakie mam życie i se róbcie co chcecie i tyle. Bo nie wiedziałam że przez książki Piłsudskiego 800 osób się w Polsce zabiło - po prostu zatruli się dymem z piecyków. To była bomba atomowa się dowiem i następna będzie u mnie. Nie może byc. Jak mnie dorwą w mieszkaniu - ale się nie dam. Bomba atomowa może być w ogrodnictwie ale ogrodnictwo gdzie wtedy i tyle. I ten ogrodnik niech też się liczy z karą śmierci i ogrodnictwo wraca do Szkocji i tyle. Bo to bez sensu ma. On był proszony o wyjazd, zwrot tego. Nie. No to nie. Ale działa jako wróg Niemiec - żeby każdy to rozumiał i dzwonił sobie na uczelnię polskiej służby liturgicznej w Londynie - a jeśli nie polskiej to WALIJSKIEJ i tyle. Co jeszcze?

Gość wannika1
o czym ty dziennie laska piszesz

Wiecie ja po prostu próbowałam sie nauczyć GOTOWAĆ na uczelni waszej służby liturgicznej w roku 1995 i ani tego nie zdołałam zrobic. Dzięki wam wszystkim zabiłam egzaminatora języka angielskiego z Walii, który podobno miał klasę? To nie żyje i tyle. Ja sie wkopałam w angielski tak. Może tak miało być? Co jest wart ten egzamin? Tyle co ten niemiecki. Ale Londyn miałam i miałam być poproszona o przyjazd. Nie. No to nie i tyle. Takie rzeczy to są. W szkole niczego nie dostałam - też to zwalę na to. Rodowod mam z przekleństwem, a ta Alakok lepsza BO ONA RZUCIŁA PRZEKLEŃSTWO i sie powiesiła i tyle. Z przekleństwem. A te sprzątaczki w Piłsudskim? Nie przeklęły tej szkoły? No to nie za bardzo się da, ale kto wie i tyle :( Może? Może akurat, nie? :(

Piszę, że jak mi przyślą fenol z Anglii i Niemiec to się zastanowię co z nim zrobię, ale na pewno nie zużyję. A z Warszawy jak dostanę? Ha! No to raz w życiu??? stała praca bez jaj i tyle. Bo jak trzeba było załatwić Faustyne i jej matkę Z SENSEM. Ampułka z fenolem z Warszawy. Ot uśpić i tyle. I mielibyście ograne i USA i Niemców i tyle. Bo to są passy wiecie, że ani wyjechać ani zarobić- zwłaszcza amerykański. I wiecie lali z nich wszyscy i było, że na USA to przynajmniej ta matka Faustyny coś zarobiła wiecie a ta z tym niemieckim no niby była tą dyrektorką ale co to bylo. A ta co? Ta matka? To co? Sukces w życiu, ze kible sprzątała z passem USA ze znaczeniem i z tego jadła , tak? Czy oni byli NORMALNI? i tyle :(

Wiecie bo ja dostałam niemiecki ze znaczeniem - co robie? Olewam . I wiecie lepszy W POLSCE taki bo gdzie indziej nie wiem. No ale wiecie choć na jedno wychodzi. Wszystko dzięki morderstwu matki i było, e starą fenolem wykonczyli W SZPITALU!!! a na nią nie było warto i tyle. Normalne kobiety. Jedynie, ze sprzątaczka to żle zrobiła. Ale nie miała pracy po maturze chyba i zamiast iść na studia to wzięła sie za sprzątanie, a bo wszystko bez sensu. Jak ona myślała? Żeby sie wydac i mieć dzieci. I co? Wtedy na studia i do banku. Zły zawód - jedyny zarzut. I tyle. I że po liceum - nic tylko po liceum. Albo z UP dostała skierowanie żeby być sprzątaczką. W TYCH CZASACH matura i sprzątaczka? Proszę bardzo - to chyba nagroda za pass USA ze znaczeniem. I poszła :(

Jeszcze wam napiszę PROSZĘ MNIE NIE PYTAĆ jaką narodowośc ma Bona i Mengele oraz ten brat wiecie - to nie jest moja rodzina. Mnie robią pass niemiecki ze znaczeniem - ale jak chca mi to udowodnić. I tak nie dostałam nic w UP i nie miałam szans, stąd zasiłek. No jakieś tam powody mieli, ale czy akurat takie? Teraz. I dlatego renta. Paszport niemiecki ze znaczeniem tez się da ograć jest normalny i sie zarabia. I ja mam taki. Ale ja już nie pojadę do Niemiec. W USA mieli Lucyfera ograć i powiedzieć Niemcom, ze nic nie są warci to skończyło sie, że COŚ SĄ WARCI - Lucyfera i tyle :( I wiecie mnie diabeł porwał także ja wiem co piszę i tyle. I tej Faustynie tylko trzeba było powiedzieć jak ograć pass niemiecki ze znaczeniem i wiecie TEORETYCZNIE do Niemiec mogła wyjechać i zarabiać. I lepiej niż matka. A pass USA ze znaczeniem jak ograć? Też jest sposób wiecie ale co? Ma to sens? No jakiś tam ma. To jeszcze muszę przemyśleć. To wszystko :(

Gość przecież to
jest blog :)

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiii
NIESTETY to nie jest blog. Stety albo niestety. Ale wiecie - nie o to w tym chodzi, że miałam pierdolniętą babcię w Polsce po 2 latach studiów weterynarii, której podziękowano bo nie wiedzieli o co jej chodzi. Wszystko wiecie miała zdane i tak dalej i jej podziękowali, ze nie - że jej dziekują, ale jest COŚ, ze ona nie może być tym weterynarzem. Dlaczego nie powiedzieli i że ma iść na inny kierunek. I wiecie nie wiem jak było - uważam, że jej powiedzieli na jaki i ze po prostu jak nie zmieni swojego postępowania po prostu ją ostrzegano, że jej podziękują bez względu na wyniki w nauce bo nie i tyle. No i tak sie stało po 2 latach. A ja myślałam, że ona jest kucharką. Była. I lali wszyscy, ze kucharka z maturą przyszła i nie wiedzieli nawet co sie dzieje czy coś? A ona się nie chciała poddać bo srednie i maturę miała i to takie wiecie wszystko. Ona była ze wsi? Czy skąd? Nie wiem. Może z miasta? Nie wiem. Ale ja o tym nie wiedziałam. Myślałam, że jest po zawodówce i ma dzieci z męzem i tyle. O średniej kucharskiej nic nie wiedziałam i tyle. I to wszystko. A wiecie reszta to nie chcę pisać. Bo wiecie i tak jej powiem JAKIEJKOLWIEK NARODOWOŚCI BYŁA - chyba, ze też jakiś adopt, że jeśli chodzi o rentę to Polaki bez złodziejstwa czy po prostu prezent dostali od rządu Wielkiej Brytani to się walili pałami po głowach, ją głowa całe życie bolała to nikt jej nie przyjebał z buta w łeb i tyle z całej renty. Bo uważali że po rentę przyszła. A ja wiecie Z NIEJ nie mogłam być biologiem i tyle. Ja mogłam być lekarką - nikt mnie nie potrzebował to w zasadzie co? i tyle. Na pewno nie liceum i tyle. I wiecie maturę kucharską jak miała to ja nie wiem skąd ta weterynaria i tak dalej wiecie :( Ja tego nie rozumiem. Z Mengelego zrobili ofiarę - no to on lekarz - on jest z takiej matki i jakiegoś wybitnego psychiatry polskiego - a wiecie co to jest polska psychiatria? Nie wiecie? To się kiedyś dowiecie. Z KSIAŻEK. Może i niemieckich i tyle :( I sie nie dam bo wiecie nie urodziłam sie w psychiatryku, a tej Faustynie - dyrektorce Piłsudskiego z Katowic mieli PO PROSTU POWIEDZIEĆ LUDZIE PRAWDĘ - nie bo by im renty poszły i emerytury. Takie towarzycho i tyle :(

Cała ta rodzina Mengele leci sobie jaka głupia jest polska szkoła, ze nie wiedzieli co ta babcia robi i że jej podziękowali. Ale wiecie - ona mogła dalej się uczyć i sie nie dać i być dobra w tym co robi. Czy ktoś jej kazał iść? Ona powiedziała insynuację robili. Może i stypendium miała naukowe? Nie wiem i tyle. A ona była ze wsi i nie chcieli żeby była wiejskim weterynarzem - koty, psy tyle. I koniec. I wiecie ona miała być rencistką - była w głowę kopnięta przez konia. Tyle wiedziałam. Ciągle ją głowa bolała. Pózniej moze się śmiali PRZEZ ŁZY że po rentę poszła i tak ją potraktowali i tyle. Nie wiem. Ja myślałam, ze ona jest po zawodowce i 5 dzieci. Z maturą po kucharskiej i 2 lata weterynarii. Ona już nie żyje kawał czasu i tyle. No i tak te polskie szkoły nic nie były warte. I wiecie wykańczają mnie taką tfu kuzynką w NIemczech, która tam ma studia. Z robienia dzieci bo nie umiała zrobić? Najwyżej nie było jej stać, a co nie stać jej na bycie samotną matką? Ona jest 4 lata młodsza ode mnie. No to chyba dziecko se powinna zrobić po studiach dla dzieci - z rozbitej rodziny - jak z dziecmi chciała pracować. BO PRZEZE MNIE ją wszyscy w dupie mają i z czego żyje też. Może się kurwi. To niech idzie bo jak masz studia z dzieci to przynajmniej 1 dziecko i rozbita rodzina. Tak chyba w ogóle mogła na te studia iść, że zero szans na swoją rodzinę - pouczyć się, dziecko, do garów i tyle. A ja co robiłam w tej szkole? A NA TEJ BIOLOGII? Ja tam pasowałam? Pomijając już że nie miałam figur i nie pasowałam do uczelni. Co ja w szkole robiłam jest tylko. PIERDZIAŁAM NA LEKCJACH - taką mam opinię. A raz ZWYMIOTOWAŁAM NA DZIECKO. Niestety - tak mi się zdarzyło też :(

Jeśli chodzi wiecie o mój paszport niemiecki TO NIGDY nie dojdziecie czy jest ze znaczeniem czy nie a kiedyś nikogo to nie będzie obchodziło bo... byłam oddana na Adolfa. A było 2 Adolfów - Hitler i mój dziadek w Niemczech. Na którego? I tyle. Może byli siebie warci? Kto wie. No dziadek takiego ludobójstwa nie popełnił, ale takiej władzy nie miał, wojny nie było. Choć wojnę przeżył też. I babcia również i tyle :(

Wiecie nie martwcie się swoim WAŁOSTWEM UMYSŁOWYM - mojej babci też powinni byli powiedzieć, że ma sie PODPISAĆ NAUCZYC po studiach. A wy jesteście KRÓLAMI RENT I EMERYTUR dzięki waszej służbie liturgicznej. Znowu wam sie przydali. Gdzie jest prawo bankowe i czynszowe nie wiem. Na pewno ja ukradłam!!! Ani chybi. I JAK STRASZNIE JESTEM UKARANA że nie moge mieszkać w WIELKIEJ BRYTANI -Boże jaka kara to jest dla mnie za to KEW. Nie ma większej kary. NAPRAWDĘ!!! Lecz cóz... a ADOLF HITLER - nie jest to kara? A lesby wszystkich krajów? :(

Wiecie wy sracie Angolom na łeb i szczacie , a ja sie mam przejmować gównami z dupy, które mi nawet pieniędzy na adres nie umieją wysłać. Przestańcie. A jak uważasz że masz klepki na miejscu to sie tam dowiesz ŻE NIE MASZ. I tyle. ŻE TO NIC NIE ZNACZY ŻE TY TAM JESTEŚ NAWET PREMIEREM - to mają. Polski system rentowo-emerytalny NAJLEPSZY NA ŚWIECIE i tak Polska może być w USA. Wy którzy waliliście w łeb od tyłu - taka psychiatria NAJLEPSZY SYSTEM RENTOWO-EMERYTALNY NA ŚWIECIE. Wiwat Polska!!! Bezrobocie chyba 50% , wyzysk, dziadostwo, kurestwo gorsze niż NAJGORSZA KURWA CHIŃSKA - JEDEN SUKCES - brak jedynie Gomułki na mównicy i jego KAZAN. Wydrukujcie je sobie. Oto nadchodzi - WŁADYSŁAW GOMUŁKA!!! I co wam powie? Co ogłosi?

Pozdrawia was profesor MARIA SIEMIONOW - specjalistka od chirurgii plastycznej twarzy w USA. Nie wierzycie? I taką macie specjalistkę w USA. I to od lat - tam sie udajcie. Ona jest WASZA!!! To sukces waszej MEDYCYNY!!!! Naprawdę :(

Gość i tak dorośli stają się
witaj owieczka ,porypana dokładnie.Kto Cię czyta??:D

Nie wierzycie? Macie :( ---------------------------------------------------------------------- Maria Siemionow Maria Zofia Siemionow zd. Kusza (ur. 5 maja 1950 roku w Krotoszynie) polska chirurg i transplantolog, pracująca w USA. W roku 1974 ukończyła studia medyczne w Akademii Medycznej w Poznaniu i uzyskała tytuł zawodowy lekarza. Stopień naukowy doktora z mikrochirurgii uzyskała w 1985, habilitowała się w dziedzinie nauk medycznych w 1992. Prezydent Lech Kaczyński nadał Marii Siemionow tytuł naukowy w 2007. Po emigracji do USA przebywała od 1985 na stypendium naukowym w Instytucie Christine Kleinert w Louisville (Kentucky), gdzie specjalizowała się w zakresie chirurgii ręki. Od 1995 kieruje oddziałem chirurgii plastycznej i mikrochirurgii w Klinice Kolegium Medycyny w Cleveland w stanie Ohio; od 2005 jest profesorem na tamtejszym wydziale chirurgicznym. Od 2012 roku jest członkiem rady naukowej polskiego czasopisma medycznego Przypadki Medyczne, gdzie pełni funkcję honorowego przewodniczącego. Wciąż podtrzymuje współpracę z Uniwersytetem Medycznym w Poznaniu; dzięki jej poparciu ponad 20 polskich stażystów otrzymało stypendia i mogło uczyć się w klinice w Cleveland. Jest poliglotką, zna 5 języków, w tym polski. Przeszczep twarzy W grudniu 2008 dokonała czwartej na świecie i pierwszej w USA udanej operacji przeszczepienia twarzy; w wyniku 22-godzinnej operacji ośmioosobowy zespół pod jej kierunkiem przeszczepił kobiecie będącej ofiarą postrzelenia ok. 80% powierzchni twarzy pochodzącej od zmarłej dawczyni. Pierwsza udana operacja tego typu miała miejsce w 2005 roku we Francji (biorcą była kobieta pogryziona przez własnego psa), kolejną przeprowadzono w 2006 w Chinach (biorca został zaatakowany przez niedźwiedzia) oraz ponownie we Francji (pacjent cierpiał na deformującą twarz chorobę von Recklinghausena), jednak żaden z tych przeszczepów nie obejmował tak rozległego obszaru twarzy. Przeszczep wymagał połączenia licznych kości, mięśni, nerwów i naczyń krwionośnych; dzięki operacji pacjentka odzyskała utraconą w wyniku wypadku szczękę wraz z podniebieniem, górną wargę, policzki, nos, powiekę dolną, a także odzyskała zdolność samodzielnego oddychania, mówienia i jedzenia. W cztery miesiące po zabiegu pacjentka jest w dobrej kondycji psychofizycznej, wychodzi na ulicę, oddycha przez nos (przed operacją oddychała przez rurkę podłączoną do tchawicy), odzyskała zmysł smaku i węchu oraz funkcje mimiczne.

Gość to teraz do Kew
walą brygidki z fenolem? :D

Nie wiem kto mnie czyta, ale wiecie tej Faustynie to sie prawda nie należała? Miała zmienić paszport i by była z Warszawy. A sluchajcie co ona była Duchem Świętym? I tyle. Skąd miała wiedzieć co sie stało z matką. Jak wy to sobie wyobrażacie dalej to ja nie wiem i tyle. A tej matce to się zaraz fenol należał? Za rodowod na państwo. A ogólnie to chyba sekcja i wyniki dla córki, nie? Żeby mogła opuścić państwo polskie. Dlaczego nie?

A brygidki - a co mnie obchodzą brygidki. Jak ty to sobie wyobrażasz? Przekroczą granicę i wszystkie do Polski. Mogą przesłać jedynie paczuszkę z fenolem i tyle. One nie maja tu prawa wstępu przez to rządzą. Ale jak można sie spodziewać wszystko żle i tyle. Jeszcze teraz. Nienajgorzej ale idealne nie są. A ta służba wasza też wiecie. Co oni gotują to nie ale JAKIE ENCYKLOPEDIE - hasła do encyklopedii. A po co to komu. I są cool bo ograli Walię. Nieprawda. Patrzcie ten powieszony egzaminator - to był Walijczyk. Nie żyje - jest ograny przez POLSKĄ służbę liturgiczną? I tyle :( Ten co dostał pracę z UP przy egzaminach językowych jest ograny przez polską służbę? To macie rację a tak nie i tyle :(

Wiecie wszyscy przegraliście ze św. Patrykiem. I tyle. Wszyscy. No ale ... i tyle. Jaki był? Smutny i koniec. Zawsze będzie smutny. Za św. Patryka mi dawajcie moją rentę. I tak nic nie robicie tylko łazicie po lekarzach. Za to się u was NORMALNIE należy PAŁA W ŁEB. Zawsze bylo, że byliście gorsi niż ruscy i kto to namalował te rysunki w 1920 roku to nie wiadomo ale w Polsce były po polsku. Pózniej dali je po rusku bo tyle morderstw Stalin popełnił, ale on sie pytał - co on ma robić? I tyle. I bali sie zachodu - ta bitwa warszawska przegrali i co? Takie państwo rozwalic? I wiecie te zbrodnie to było takie, że tym ludziom to tłumaczyli, jeść co nie mieli i ZA PAŃSTWO UMIERALI. Takie cos to było. Podżynali gardła i koniec. Kto umierał to umierał - kto nie to leczyć się i dalej żyć. Takie coś to było. Klupali w głowę i podżynali gardło - tyle. Przeważnie to był koniec. A reszta? I tyle :(

Gość wczoraj przeczytałem,
że Józef Stalin zabił Nadieżdę Kontantinową Krupską. Ją też. tortem ją zabił. W jej urodziny.

Wiecie ta Faustyna skonczyła GORZEj niz ta matka, ale to jest też takie wiecie że w tej Warszawie ktoś się czymś przejął , a w tych Katowicach? I żeby nikt nie plakał tam wiecie, że te Katowice coś osiągnęły - ten uniwersytet. Wiecie to byl sukces ale gdyby WSZYSCY UMIELI SIE ZACHOWAĆ to z tego sa kontakty naukowe i sukces - dalsza praca naukowa, wyjazdy, stypendia - nawet w komunie. Bo wszyscy polecieli na komunę a nikt nie poleciał na NAUKĘ. Na sukces naukowy - przeciez te tabele trzeba było pozmieniac i tyle. Wszystko. Tym sie nikt nie przejął. No wiecie zalezy co i jak i tyle. Niektórzy się przejęli. Oni mieli próbować zainteresować ludzi tą nauką. To była ŁĄKA. Także to miało sens także gospodarczy bo las to takie wiecie leśnicze a łąka? To łąkarzy. Ale po łace chodzą zwierzęta. A po lesie nie? No ale wiecie las to jest skomplikowane. A łąka też im mówili. No ja bym się tą łaką przejęła bo jednak wiecie trzebaby zobaczyć ile na świecie jest WIELKICH ŁAK, a ile jest wielkich obszarów leśnych. Na to samo wychodzi się dowiem. No nie wiem i tyle. A inne nauki? Poszli na matemtykę. Może twierdzenia matematyczne? Kto wie? :(

A kogo on nie zabił? Całą Rosję wybił i tyle. Kogo on nie zabił człowieku i tyle :( I on ocalał. Bóg go nie potępił na zawsze. Co on miał robić? I był artystą i chyba tak był w roku 1920 w Polsce co to jest? Żeby to powiedział CO TO JEST? i tyle. Żeby to namalował. Takie coś. I z tego się zrobił Adolf i tyle. Nikt nie umie takiej nienawiści namalować jak na tych rysunkach podpisanych PO POLSKU. Na komunistów. Nie mieli szans uważali wszyscy. Taka nienawiść. No cóz... :(

Do czego wiecie zmierzam - PRAWDZIWE WARTOŚCi to rodowod i krzyż rodowodowy ze znaczeniem na...zniknięcie. To są wartości, do ktorych w życiu należy dążyć. Jak? Ja powiem wam dużo osiągnęłam? co wy. Jak dostanę paczkę z kasą z przekleństwami, o których...ZAPOMNIAŁAM. No to już cokolwiek żle to kara mnie boska spotkała. Zapomniałam przeklinać i za dobra sie zrobiłam i tyle :( Takie cos. W tych czekoladach ta laska wiecie taka czarna - to to moze być nawet Chinka. Taka w Holandii. Tylko taki mieszaniec. Ona ma makijaż na twarzy trwały, ale może być nawet chińskim adoptem czy raczej podrzutem bo taka rodzinna że nie do ogrania i tyle. I to wszystko.

Dlatego chyba wolą ją ode mnie. Ze jest z Chin bo przyznała rację mojej babci, że chciała być weterynarzem. A CHCIAŁA? A na medycynę nie mogła iść? Oni jej nie chcieli a uczyła sie CHYBA??? we Wrocławiu - ja nic nie wiem wiecie o tym bo weterynarię miała wyżej od lekarza a to wieś. No i ona mówiła - to tak akurat. Bo co to ten lekarz renta i emerytura i tyle. I wiecie taka zdolna nawet i w ogóle. Że nie umieją leczyć. I było, że koń ją kopnął, a może od kogoś oberwała na uczelni, żeby miała rentę i emeryturę? I to pasuje do mojej starościny i tak poszła i dzieci miała 5cioro. 5cioro dzieci tak miała - naprawdę :(

Wiecie bo ta babcia nie była zła tylko sie poddała. Może coś w głowie jej się zrobiło od tego uderzenia? Dzieciom powiedziała,że w dzieciństwie koń ją kopnął. Przez to wiecie poszła na weterynarię ale nie ukończyła bo tylko miała koty i psy leczyć przez to. I tak macie system rentowo emerytalny w Polsce zachodni. Z takiej historii. A ja nie jestem lekarką, a biolog za wysoko i tyle. A te dzieci tej babci to zwykłe konowały. A jeśli taka jest prawda to jej wszystko wybaczam i dostanie pieniądze wiecie na domek na wsi i kucharką może być. I tyle. Miala powiedzieć prawdę ale wiecie tyle dzieci dostała - co tu robić? Taka chyba jest prawda o waszym systemie rentowo-emerytalnym CAŁA i tyle :( O tym obecnym :(

Mnie sie ta babcia śniła wiecie w Niemczech i głowę mi uratowała. I wiecie to wszystko macie, ale jak chcecie zostać filologami z matmy z takim porno wszędzie i porno służbą liturgiczną i porno brygidkami to nie moja sprawa zupełnie. Ja idę robić swoje i tyle. A cóz jest wartościowego bardziej niż filolog z matmy. I w tą stronę miałam iść tylko wiecie to korki od dziecka z 2 języków a przynajmniej jak uczyć się żeby być filologiem z matmy. A ta szkoła tu niedaleko gdzie mi tak dupę obrobili NA SZCZĘSCIE na amazonie choć nie przewiduję poza Śląsk zadnych wyjazdów (1000 zł renty - jak se zaoszczędzę z tego, a idę TOTALNIE na swoje. to wiecie tu była żebym zrozumiała jak baba jest CUDNA dla kogoś , a dla mnie szmata do wycierania podłogi więcej warta i sie nie dam. Matmę ukradła bratu, który mnie ją ukradł i dała mu pałę na maturzę. Takie coś. Tak też mnie zajechała wiecie i na studiach i wszędzie. A ta matma kradziona to była nasza sprawa, a tak jakieś babsko się przypierdoliło i wiecie NAJBARDZIEJ NA SWIECIE potrzebowałam św. Józefa i szkoły jego imienia. Bo ta cała reszta to jeszcze - choć Tuwim, Kopernik, a nawet Mickiewicz. I dupę mi obrobiła - nic tylko córka przeora następna. Zabójstwo przed obrazem Maryji. Nie do ogrania. I pała w łeb i renta. No i to była Polska. Nie - super emerytura. Z ANGLII!!! Od mojej babci - ona nie umiała sie podpisać. Zdecydowanie :(