Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania19750514

fryzjer oświęcim

Polecane posty

Gość ania19750514

Chciałam się podzielić z wami doświadczeniami z fryzjerem w Oświęcimiu, otóż, jak dotychczas chodziłam do trendów na placów Kościuszki i powiem tak bywało różnie raz byłam zadowolona raz mniej, myślałam ze to jedyny porządny salon w tym mieście. ostatnio zupełnie przez przypadek trafiłam do nowego salonu na Zasolu, na obozowej na przeciwko szkoły ekonomik- "studio perfekt" i powiem tak jestem zachwycona jakością usług i ceną!!!, zdecydowałam się na farbowanie włosów i strzyżenie, efekt wspaniały, zapytałam na jakich robią farbach i tu miła niespodzianka WELLA , czyli tak samo jak w trendach, strzyżenie perfekcyjne najpierw na mokro potem na suchych włosach, włosy same mi sie układają teraz nie muszę nic robić z nimi, ach bym zapomniałam dostałam zabieg regeneracyjny (saune) gratis!!!, co nie zdarza się nigdzie, jednym słowem pełen profesjonalizm , byłam u pani w czarnych włosach o ile dobrze pamiętam to Wiola, widać, że dziewczyna zna się na rzeczy i ma doświadczenie, chyba nie pracowałam wcześniej w Oświęcimiu, a co do ceny to 2 razy mniejsza niż w trendach a jakość powiedziałabym ze nawet lepsza, na pewno będę stałą klientka i polecam każdemu w 100%

Aniu ja tez byłam w tym fryzjerze w Oświęcimiu i żałuje. Obcieli mnie strasznie głupio,nie tak jak chciałam.Wyrzucone pieniądze w błoto i pol roku musiałam czekać aż włosy odrosną.Dobrze ze dałam rady zrobić małego kucyka:D

Gość 123 anik
nie ma to - jak wredna konkurencja.

Gość ewa20122323
haha- Tarja666- co ty za głupoty wypisujesz pół roku ;) jak salon jest czynny dopiero od 3 tygodni ;) widać ze konkurencja, w sumie żadna konkurencja bo ja byłam własnie dziś w tym salonie i uważam ze jest wspaniały bezkonkurencyjny, mam super kolor taki jaki chciałam od zawsze i żaden salon mi nie potrafił zrobić, pozdrawiam i również polecam z szczerego serca

Gość grazia1303
hej dziewczyny naprawde polecam panią Wiolę która ze studia Perfect przeniosła się do salonu menri monroe na garbarskiej .Naprawde polecam . Nie pożałujecie .Ja zaryzykowałam chociaż nie znała panią tylko z opini na internecie .Rewelacja :)

Gość gość
Widzę tą polecającą wypowiedź już na którymś forum z kolei. Nie ma to jak kryptoreklama. Moglibyście chociaż coś nowego wymyśleć