Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 lata i sama

24 lata i sama. Macie jakieś rady?

Polecane posty

Gość UważajNaMnieOn
zrob tak poznajmy sie a potem chodzmy do łózka :] sex

Gość UważajNaMnieOn
przespij sie ze mna sex łaczy !!!

Gość mam podobny problem
tu na forum macie dostatek napalonych prawiczków jest w czym wybierać, ale wy gardzicie prawikami ... ja bym takiego chciala, ale musialby jeszcze byc porzadny, dobry, uczciwy i podobac mi sie - a z tym u was gorzej jak sie uzalacie to nawet o siebie nie dbacie ani z domu nie wychodzicie, ilozujecie sie od ludzi, zero inicjatywy do plci przeciwnej, nic nie robicie poza zrzedzeniem nad soba i pluciem na kobiety za to ze jestescie prawikami

Gość 25latka z uk
jakbys miala z 20 ,albo choc 15 lat wiecej to jeszcze bym zrozumiala ze jeczsyz z tego powodu,akle jestes bardzo mloda ! twoj prolbem polega wlasnie na tym ze SZUKASZ NA SILE! nie szukaj,zapomnij ,sam sie znajdzie nawet nie bedziesz wiedziec keidy ,zanjdz sobie jakies hobby czy cos.

Gość mam podobny problem
jakbys miala z 20 ,albo choc 15 lat wiecej to jeszcze bym zrozumiala ze jeczsyz z tego powodu,akle jestes bardzo mloda ! twoj prolbem polega wlasnie na tym ze SZUKASZ NA SILE! nie szukaj,zapomnij ,sam sie znajdzie nawet nie bedziesz wiedziec keidy ,zanjdz sobie jakies hobby czy cos. ... ale bzdury mi tez mowili "nie szukaj na sile, sam sie znajdzie" i w wyniku tego NIGDY nie mialam chlopaka

Gość 24 lata i sama
25latka z uk, jeśli, jak twój nick wskazuje, jesteś w UK to nie czujesz tego problemu tak jak my dziewczyny w polsce. Tutaj większość fajnych facetów szybko się wykrusza do 25 roku życia(ślub, dziewczyna, dziecko) a znalezienie fajnego faceta po 30, mam wrażenie, graniczy z cudem. Nie chcę dzieciatego faceta z powodów oczywistych(rozwodnik/wdowiec by mi tak nie przeszkadzał byleby nie miał dzieci z inną ani nie ył aktualnie w stałym związku typu ślub/związek);/ dlatego teraz trochę panikuję, że nikogo nie mam. Do UważajNaMnieOn: Nie akceptuję antykoncepcji hormonalnej ani takiej, która ingeruje w ciało kobiety.Aborcji też nie(na sobie- inne niech sobie robią co chcą). Dlatego seks bez zobowiązań nie byłby chyba dobrym wyjściem w moim wypadku:P

Autorko nigdy nie wiesz kiedy spotkasz fajnego faceta, szukanie na siłę nic nie da. Ja do 25 roku życia też spotykałam samych dziwolągów. A parę dni po moich 25 urodzinach spotkałam super faceta:) I jesteśmy nadal razem, a już traciłam nadzieję że fajni i wartościowi jeszcze istnieją. Teraz mam prawie 27 ;)

Gość UważajNaMnieOn
no ale dlaczego odrazu bez zobowiazan hmm mozemy sie poznac poznac pogadac moze cos zaiskrzy no prosze cie

Gość UważajNaMnieOn
mozemy sie spotkac jesli spelniasz moj 1 warunek tzn jesli jestes dziewica !!!! sorry nie szukam przygodnego sexu tylko powaznego zwiazku

Na to chyba nie ma żadnej złotej recepty... masz szczęście kogoś poznać albo nie masz... a z tym szukaniem to też różnie bywa, ja czy szukałam czy nie to i tak nikogo sensownego nie moge poznać :/

A na chorobę ci facet? Oni nie sa warci, żeby się z nimi zadawać. Cisz się zyciem, odkrywaj świat, a nie uganiaj się za własnym nieszczęściem. Guza szukasz i tyle. I ciesz się, że nie znalazłaś.