Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krkeeeeaallkl

Dziewczyny dlaczego nie dbacie o higienę miejsc intymnych !!!

Polecane posty

Gość krkeeeeaallkl

Przeżyłem szok, poznałem dziewczynę w swoim wieku 27 lat, skończyła dwa kierunki studiów podwójna pani mgr, dobrze płatna praca.Kręciliśmy troszkę czasu z sobą od razu wpadłem jej w oko, ona mi zresztą też.Wszystko fajnie i super, ona zawsze zadbana była, fajnie się ubierała i dbała o siebie.Wylądowaliśmy w łóżku i nie wiedziałem co zrobić, dziewczyna zarośnięta jak w buszu do tego smród taki że aż mnie naciągało.Z wielkim grymasem na twarzy zabrałem się do dzieła.To było coś strasznego i zastanawiam się jak kobieta w tym wieku może tak o siebie nie dbać w tym wieku tym bardziej że wiedziała ze pójdziemy do łóżka bo wcześniej o tym rozmawialiśmy/.

Gość Toxic Toy
hahahahaha dobrze ci tak tępy ruchaczu

Gość Wstyd no:)
Poprostu źle trafiłes:) i nie apeluj do wszystkich dziewczyn bo nie każda ma las między nogami i śmierdzi:) w życiu bym nie poszła z facetem do łóżka wiedząc np że wcześniej nie miałam czasu na prysznic czy zabiegi kosmetyczne:)

Gość Wstyd no:)
Poprostu źle trafiłes:) i nie apeluj do wszystkich dziewczyn bo nie każda ma las między nogami i śmierdzi:) w życiu bym nie poszła z facetem do łóżka wiedząc np że wcześniej nie miałam czasu na prysznic czy zabiegi kosmetyczne:) a to skoro aż tak cię to obrzydziło to jakim cudem ci jeszcze stał i ja przeleciałes?

Gość krkeeeeaallkl
Nie przeleciałem jej, zrobiłem jej dobrze językiem i w dodatku od tyłu żeby nie widziała mojej miny :)

Gość rozumiem ze zlizałes z niej
ten cały smród i bród i nie miałeś odwagi powiedziec smierdzielowi ze wpierw należy wziąć prysznic tylko siedziałes cicho i lizałes smród , DLACZEGO ? nie rozumiem takich ludzi jak ty , poswięciłeś się w imie czego ?

Gość aligan29
autorze obrzydliwy jesteś, ja spotykałam się z niemyjącym facetem, z brudnym fiutem i jak chciał laski to mu powiedziałam żeby sam sobie zrobił w życiu bym się nie zmusiła do ssania brudasa śmierdzącego, zapewne puściłabym pawia!