Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at work /R/ Swiss

takie będą wasze renty i emerytury. bieda, bieda, bieda!

Polecane posty

Gość jurrse
:D:D:D

Gość babcia zuzka
jesteście pokoleniem przegranym , jesteście lokajami i niewolnikami ,jeszcze tylko starsi ludzie potrafią wyjść na ulice i protestować ,a wy tylko ze spuszczonymi głowami jęczycie w innych krajach też was nie będą chcieli więc nie liczcie że ustawicie sie za granicą

Gość tak muwili przed wyborami
to faktycznie smiejecie sie z Macierewicza ale on jedy ma jaja by walczyć niz nie jeden 20 latek a zaczynał W 1967 założył tajną organizację studencką pod nazwą Liga Niepodległościowa. Był uczestnikiem ruchu studenckiego w latach 19661968 i strajków studenckich w marcu 1968, za co został aresztowany na okres od 28 marca do 3 sierpnia 1968.

Gość to bendzie razez z ofe
ofe i zus i to bedzie nasza emerytura

Gość beka z was polaczki
tak będzie wygladać wasza emerytura Z rządowych wyliczeń wynika, że kobieta, która przejdzie na emeryturę w wieku 62 lat po przepracowaniu 35 lat, dostanie 685 zł miesięcznie.

Tusk jest pierwszym premierem, który dotrzymał wszystkich obietnic danych Polakom po jego wyborze. Jest to najlepszy rząd od 22 lat. Ludzie wreszcie odetchnęli, czują się bezpiecznie, lepiej zarabiają, mają perspektywy na przyszłość. Maleje bezrobocie, choć widać u nas echa zapaści gospodarczej na Świecie. Za PO skończyły się czasy umieszczania "super" fachowców z partyjnej karuzeli w Spółkach Skarbu Państwa. PO i Tusk doprowadzili do rozbudowy Polskiego przemysłu, który zaczął liczyć się w Europie. Dajmy szanse PO aby te dokonania umacniał przez następne lata.

Gość ach Ci rodzicee
Tu nie chodzi o wiek emerytalny jak każdy mysli. Ważny jest comiesięczny zarobek. Jeżeli zarobki będą w kwocie 1500 zł brutto miesięcznie,to nawet 100 lat ciągłej pracy ludzie nie wyrobią sobie dobrej emerytury. O podwyższenie najniższej płacy do 2,5 tys zł.netto powinno się walczyć.

Gość Armataaaaa
ja im kurwom pisalam juz wiele razy :D ale zawsze znajda sie takie wszy jak blondyn, tym razem to znowu ja czy master111- pomioty komuszego psa popromiennego. takich ludzi jak oni, za to ze wjebali nas w mega bagno nalezy zajebac kolkiem osinowym i patrzec czy zdycha. ja nie martwie sie o siebie ale o swojego brata czy bratowa oraz reszte spoleczenstwa bo ja rade sobie dam z narzeczonym bez problemu(haha a jak nie wyjdzie to co planujemy to zawsze moge dla debili dezomorfine produkowac :D no niech maja za ten wiek emerytalny. chcieli palikurwe za trawe i sprzedali wlasna emeryturke, to ja im gratis cos nowego zapodam i mocniejszego, a co! :D) ale reszta? martwi mnie to ze wiekszosc uczciwych ludzi bedzie miala przejebane bo kurwy bez mozgu nastraszone "zlym kaczorem" lub "komuchem millerem" , glosuja na scierwa ktore sa miliard razy gorsze od zlego kaczora czy partii komuchow-sld. teraz macie palikurwe!wypiela sie na was i tuskowi poszla dupe lizac. widzicie frajerzyki? a pawlak kmiot wiejski?! bez komentarza. kiedys bylo wstyd sie przyznac ze na kaczora sie glosowalo ale teraz to juz przegranymi sa wyborcy tuska :D u mnie wszystkie pielegniarki czy lekarze nie trawia kadafiego z sopotu okropnie. tak samo i pacjenci z ktorymi sie rozmawia. i nie starsi ludzie, oj nie. czesto mlodzi, wyksztalceni. MACIE SWOJE GLODOWE EMERYTURKI!BY ZYLO SIE LEPIEJ BUAHAHAHAHA.

Tak jakoś nie jestem zaskoczony. Ale skoro wybralismy sobie rząd nieudaczników, to nie macie prawa narzekać.. Teraz widać, że PO doprowadziła do zniszczenia służby zdrowia i pozostałych dziedzin gospodarki i nie ma pomysłu co dalej.Na kredyt nie można żyć w nieskończoność, a w dodatku kiedyś to trzeba spłacić.Obsługa długu co rocznie to ok. 41 mld.

Gość Armataaaaa
macierewicz ma najebane pod kopula. nie interesuje go nic innego jak smolensk. niech sie wezmie za to co sie dzieje teraz! zapierdol do smierci. to ze ludzie pracy nie maja, ze dzieje sie krzywda spoleczenstwu. a my jestesmy leniwymi francami bo powinno sie kadafiego naszego, palikurwe i pawlaka wyjebac na taczki i do baltyku! potopic szmatlawcow. nas sa miliony, ich marna garstka pomiotkow.

Gość dsdfdghj
mi tez to wisi bo ja w tym kraju i tam nie mam pracy, a jak pracuje to na czarno, o emeryture sie nie martwie bo jeszcze mi niby 40 lat zostalo :D wiec mam to w dupie, sama bede sobie odkladac. mojej siostry tez mi nie szkoda bo ta szmata gloswoala na PO... szkoda mi rodzicow, ktorzy gdyby nie ta kurewska reforma to juz za kilka lat mieliby emeryture i swiety spokoj, bo oboje pracowali cale zycie fizycznie, a przez tych skur w ysynow moj ojciec bedzie musial zapierdalac do 67 roku zycia :O czyli dwa lata dluzej niz normalnie by robil, a teraz ma 58 lata i juz jest zmeczony i wypalony pracą, a zaczal pracowac bardzo wczesnie; jak dozyje do 67 roku zycia to bedzie mial PRAWIE 50 LAT PRZEPRACOWANYCH :O

Gość reett
420 zł HA HA HA HA HA HA :D:D:D

Gość kloore
to wcale niejest smieszne :(

Gość beda POkemony robic
do smierci bez emerytury. A pseudobiznesmeni beda zyli i sie smieli ze maja białych murzynów

Gość K jak Kartony
bedziemy spać w kartonach

Gość POlaczki dali się omamić
Dekoniunktura w branży budowlanej? Piotr Kalbarczyk, warszawski radny Platformy Obywatelskiej (PO), udowadnia, że nie dotyka wszystkich. Z informacji „Pulsu Biznesu wynika, że należącej do niego firmie budowlanej Aluglass-Realizacja (AR) w 2011 r. udało się zwiększyć przychody prawie trzykrotnie. Dużą część tego wzrostu AR zawdzięcza pięciu kontraktom z Narodowym Centrum Sportu (NCS), państwową spółką, będącą inwestorem i operatorem Stadionu Narodowego, budowanego na EURO 2012. Pierwsze i największe zlecenie na projekt i wykonanie centrum konferencyjnego, klubu kibica i lóż AR zdobył w marcu 2011 r. Kontrakt wart 41,7 mln zł firma radnego, jako lider, realizowała w konsorcjum z Pro-Al i Elektro AZ (według zapewnień Piotra Kalbarczyka, udział AR wyniósł 1/3 wartości zamówienia). To zlecenie konsorcjum pozyskało bez przetargu, w trybie negocjacji bez ogłoszenia. a wy dalej tyrajcie do 67 roku życia :D 🖐️

Gość bb76
hahaha, ale Irlandia :D:D