Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokon88

zna się ktoś na KOSMOGRAMIE? ZWIĄZKACH KARMICZNYCH

Polecane posty

Gość kokon88

?

Gość cos tam kiedyś
związki karmiczne? Kiedys sie tym interesowałam. Pewnie nie pomogę, ale mów;)

Gość kokon88
bo czytałam ze jest cos takiego jak miłość karmiczna i związki karmiczne mam program do obliczania zwiazków karmicznych, moj poprzedni zwiazek był mega nieszczęsliwy: zycie na odleglosc, brak milosci i obojetnosc ze strony partnera, z obliczen wyszlo ze to zwiazek karmiczny... ale czegos nie rozumiem. Bowiem zw karmiczny to trudna milosc obojga a on mnie nie kochał wcale, jak to wyjaśnić? Związek karmiczny pomiędzy ludźmi (nie tylko partnerami, małżonkami itp.) występuje z punktu widzenia ezoteryki wtedy, kiedy osoby spotykając się w tym życiu mają już nagromadzone wzajemne negatywne energie pochodzące z ich wspólnych poprzednich wcieleń. To przeniesienie negatywnych energii emocjonalnych z niezbyt udanych wspólnych wcieleń tworzy tzw. karmę w związku lub po prostu związek karmiczny. Jest pewnym problemem, kiedy jedynym spoiwem łączącym ludzi ze sobą są energie karmiczne. Kiedy tych energii zabraknie (w wyniku oczyszczenia lub innej formy przepracowania), to co będzie łączyć tych ludzi ze sobą? Czy jest jeszcze jakiś klej? Czy jest miłość? Czasami słyszę od swoich klientów takie opinie „już wolę się z nim męczyć do końca życia niż się rozstać. Ludzie wolą pozostać przy karmie nawet jeżeli poznali jej prawdziwą twarz. Dlaczego? Boją się samotności? Boją się zmiany? Od razu odrzucają jakiekolwiek szanse na lepsze życie.

Gość kokon88
obecnie jestem w związku bez karmy... i czegos mi brakuje, ostanio poznałam chlopaka przez internet , obliczylam ze jest to zwiazek karmiczny, co robic???

Gość Toxic Toy
ale pierdoły:o

Gość cos tam kiedyś
Hm, może w porzedni zyciu Ty byałas taka sama dla niego? Musieliście sie spotkac, żeby odrobić swoją karmę. Każdy związek ma swoją współną drogę zycia Czy coś tam. I to tez wiele mówi. Zreszta zwiazek karmiczny to nie tylko wieź miedzye kobieta a mezczyzna ale tez miedzy np. siostra i bratem, kolezanka i kolezanka. A tak, milośc karmiczan to zupełnie coś innego.

Gość kokon88
mam zwiazek karmiczny miedzy siostrą a między rodzicami nie dokladnie tez tak mysle, ze musialam go nie chciec w poprzednim wcieleniu no ale skad poznac ze to jest zwiazek karmiczny a milosc karmiczna, jesli chodzi o obliczenia?