Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piekna10

Przedłużanie rzęs

Polecane posty

Dziewczyny co sądzicie o przedłużaniu rzęs? bardzo chciałabym sobie zrobić, zwłaszcza na lato, ale słyszałam, że często wypadają:( Napiszcie co o tym sądzicie?

Przedłużałam rzęsy przez rok czasu , co półtora miesiąca uzupełniałam... Efekt był spektakularny... Piękne wyraźne oko bez tuszu ;) Jak najbardziej polecam ,ale tylko wykwalifikowaną osobę która wie co robi ;) Nie przesadź z długością rzęs bo będziesz miała efekt zmęczonego oka ;) Uważaj na uczulenie które możesz dostać od kleju, jeśli na drugi czy trzeci dzień oczy będą czerwone i zaropiałe szybko ściągaj rzęsy ;) Nie każdy może je nosić ;) Spodziewałam się ze jak zaprzestane zakładania rzęs to z moich już nic nie zostanie ;) Ale się myliłam dałam rzęsom odpocząć ok 3 miesięcy i są takie same jak były przez założeniem rzęs ;) Pozdrawiam

Gość lola6363
tez sie zastanawaim nad przedluzeniem metodą 1:1, znalazlam kosmetyczke ktora przedłuza za 80zł

A to ktoś polecony czy wyszukany na necie np.? Z oczami lepiej nie ryzykować, może popytaj kogoś czy może ktoś polecić dobrą kosmetyczkę która wykonuje takie zabiegi ;) Warto się upewnić czy wie co robi niż w ciemno zakładać rzęsy ;)

Gość gość
Przedluzalam rzesy metoda 1:1 w Black Pearl w krakowie i bardzo mi sie podoba efekt koncowy :)

Gość gość
Przedluzalam rzesy metoda 1:1 w Black Pearl w krakowie i bardzo mi sie podoba efekt koncowy :)

Gość gość