Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozekwozekwozek

Hartan czy X-lander

Polecane posty

Gość wozekwozekwozek

Hartan racer czy X-lander? w testach bezpieczenstwa Hartan zdecydowanie bije X-landera Cenowo X-lander bije Hartana wygladem oba sa ok wiec juz sami nie wiemy, jakie znacie plusy a jakie minusy X-landera i Hartana?

kupilam hartana vipa, jutro go odbieram. chodzilam po sklepach, czytalam w necie chyba z 3 miesiace. i WSZYSCY mowili, ze hartan jest najlepszy. wg moich testow jest lzejszy, poreczniejszy, latwiejszy w noszeniu po zlozeniu. wszystko zalezy gdzie chce sie jezdzic, ja bede duzo na dzialce, wiec piach, korzenie, kostka - na takie atrakcje wozek musi byc wytrzymaly i ten mysle ze bedzie. cenowo roznica dosc spora, ale ja kupilam pol uzywke - uzywana spacerowka i stelarz, nowa gondola. zakupione na ebayu mienieckim, bo tam polowa rodzicow ma hartana, codziennie sa nowe aukcje, wiele z wersji limitowanych s.oliver i bellybuton. u mnie w dino vip kosztuje 3200 zl w zwyklej wersji bez adaptera do maxi cosi, a na ebayu kupilam za 1200 w wersji s.oliver z adapterem.

A od kiedy to przeprowadza się testy bezpieczeństwa wózków??? :D Chyba pomyliło ci się z fotelikami samochodowymi! Kup tańszy wózek, z droższym fotelikiem. Np. X-landera z Maxi-Cosi.

Gość wozekwozekwozek
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/hartan-racer-gt-50-najlepsza-jakosc-i-ergonomia-bije-na-glowe-inne-wozki/ http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/x-lander-x-1-2012-42-sportowa-spacerowka-do-jazdy-w-trudnym-terenie/ moze nie przeprowadza sie typowych testow crashowych wozkow ale chodzi o bezpieczenstwo, mocowania, stelaz, zapiecia i tu Hartan wygrywa, X-lander bardzo kiepsko a fotelik i tak bedzie z najwyzeszej polki, pytalam sie o wozek a nie fotelik

Gość wozekwozekwozek
poza tym widze sporo roznice w x-landerze x-1 z 2011 a 2012 roku, spora roznice w wygladzie