Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

nakupalym se perfumuw oryginalnych dzisiaj,

Polecane posty

Powoli dopierko wrocilym z szefem gadalym jestesta jeszcze

Gość dalajlammaa
Damo witaj :D Kukulskiej nie lubię , ciasteczka Oreo tak , ale bez lizania albo moczenia w czymś tam nie da rady .

Gość zwiazdy
a widziałam dzisiaj taka chuda brzydule, ze juz lepiej byz tlusta maciora

Gość zwiazdy
a co do perfum to mnie mama uczyła, że elegancka kobieta powinna zawsze uwywac tego samego zapachu, a nie codziennie inne perfumy

Ale sie rozpisaliscie, a nam internat troche zwolnil I od godziny czternastej. Dopiero tera sie roztworzyla kafeteria. Damo zes tyle pyytan dala, ze pozapominalam odpowiedzi. do tej na kacu: dama prawdziwa to je wdety jak stac jo na tyle perfum, zeby karzdego dnia sie psukac innymi.

Amusimy sie pochwa lic, bo dzis dostalysmy potwyszkie :-) sto zloty! Czyli zarobilysmy tysionc sto! Jupi! Ale josz nic nie spszedajemy w tym miesioncu bo sie nie oplaca, zapraszamy wszystkich na kwiecien. A I taki apel do grubych I do biednych ba b: zanim wejdziecie do pszymiezalni ze stosem ubran, to nasampierw zapytajcie o cene. Bo jestescie tak bezmuzge w swojim dzialaniu, ze asz szal dope sciska. Potem wielkie zdziwko, ze mierzo bluzkie za czterysta.

Widze, ze los jest przetworny. Jak wy jestescie to my nie, jak my jestesmy to wy nie. Morze bedziemy siel kataktowac smsowo?

A kij wam w oko grobe pokiemony. Nie poniedzialek ona jestes puszczalsko macioro.

Gość dalajlammaa
A ja już myślałam , że szef zamknął Wam kafeterię i zagonił do pracy :D

Kafeterji to nie zamknoł, nie śmiał by. prendzej sklep zlikwidóje. Kolejny dzien z rzendu miałyśmy zerowy utark. jak bug da to pujdziem w kącu na bezrobotność.