Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilia25

Kredyt gotówkowy

Polecane posty

Gość Lilia25

Witam mam pytanie czy można dostać kredyt jeśli ma się umowę co 2 tygodnie ? W maju planuję wziąć kredyt wtedy będę mieć przepracowane 3 miesiące bo tyle trzeba przepracować aby dostać ,i zastanawia mnie to czy dostane ten kredyt . Powiem jeszcze że pracuję w dobrze prosperującej firmie , będę się niej trzymać długo .. A i planuję wziąć w Mbanku . Co wy o tym sądzicie

Gość sfsdfffffffffffffffffd
proponuje wejsc na strone www.zcdf.info pod tekstem wprowadzajacym jest taki bannerek klikasz wysyłasz ogólne zapytanie oddzwoni lub odpisze do Ciebie konsultant i pomorze wybrac dla Ciebie co nbajlepsze i tak abys dostała, korzystałam

Gość kalukabiszkamnie
hmm nie wiem czy dostaniesz mi się wydaje ze powinnaś

Gość michal5656
Niskie oprocentowanie i zero dodatkowych kosztów, dostałem w kredycie od pośrednika Pieniądze dla Ciebie. Wiem, że to firma niezależna od konkretnych ofert banków, dlatego jest w stanie zdywersyfikować usługi. Udało mi się zdobyć tutaj kredyt gotówkowy dla nowej firmy, a nie miałem zupełnie żadnej historii kredytowej. Polecam i zostawiam kontakt do fachowca, który się mną opiekował 695 277 769.