Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awenturaBOS

Wielkanoc 2012 :)

Polecane posty

Gość awenturaBOS

Co robicie na święta ? Jakie plany ? W gronie rodzinnym czy może jakiś wyjazd ? My zastanawiamy się z narzeczonym czy na spontanie nie pojechać gdzieś...jeszcze nie wiemy gdzie..tak po prostu gdzieś się wyrwać na kila dni ;)

Gość biednistudenci$$$$$
jedźcie do Orgazmolandii

Gość swieta swieta swieta
my zostajemy w domu z męzem. jedziemy do rodziny, jednej,,drugiej.. szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie świąt poza domem. wyjazd ? wyjechać to najlepiej na wakacje ale nie w święta :P

Gość nataliiiiiii
ja urządzam w tym roku pierwsze święta u siebie z mężem. Zapraszamy obie rodziny, będzie nas dużo i wesoło :) Oczywiście mam troszkę stresa, najbardziej przed wszystkimi wypiekami :D będzie babka, piernik ...no i właśnie..zastanawiam się nad trzecim ciastem i nie mogę się zdecydować... :D nie mogę się też zdecydować na dekoracje, jak ma wyglądać stół itd ;)

Piernik to mi się bardziej z Bozym Narodzeniem kojarzy ;) Stół najlepiej udekorować w tonacji wiosennej - serwetki w kolorze żółtym i jasnozielonym, może bazie przy talerzach, tradycyjna rzeżucha

Gość krystyna gryzipiórek
ja tam robie na swita wypad do lasu i biore ze sobą piknikową wersję miesnego jeża :) a co :)

Gość swieta swieta swieta
nataliiii może jakiś sernik albo mazurek ? :> z dekoracjami nie powinnaś miec problemu,. tyle teraz tego wszędzie ;) ja zamówiłam sobie takie gąski http://www.artillo.pl/product/ges-na-patyku-zielona-w-kropeczki,22934.html i udekoruje nimi doniczkę z kwiatkami i małą z rzeżuchą którą wysiałam :D

Gość martadelkaa
łoooo jakie świetne gąski hehehe. bardzo mi się podobają. my wyjeżdzamy całą rodziną do drugiej rodziny na śląsk :>