Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka_z_deczka

Co pomyśleliście o swoim partnerze gdy zonaczyliście go/ją pierwszy raz?

Polecane posty

Gość babeczka_z_deczka

może wcale wam nie przypadł do gustu? :D :D :D

Gość niebieskooooooka
nie pamietam nawet, chyba nie zwrocilam wtedy na niego uwagi ;)

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
że bede miał dobre kiszenie:D

Gość alabala
Jego ubrania pachniały ładnie proszkiem, nie mogłam przestać wąchać i tak zwróciłam na niego uwagę. :)

Gość Taka jedna kasikaaa
Jak go zobaczyłam, to pomyślałam O Boże ależ brzydki facet,normalnie przykro mi sie zrobiło tak jakoś,ale pozniej jakos sie przyzwyczaiłam.Oczy tylko i wlosy ma ladne.

Gość pilniczek dp
nic konkretnego nie pomyslałam, ani że jest super, przystojny, ani że mało przystojny... ale nie mogłam od niego oderwać wzroku. On podobno zauważył mnie już chwilę wcześniej i robił to samo, ale nie odnotowałam tego zupełnie ;)

Gość sandra buldog
"ale fajna z niego doopa" :D

Gość jag alskar dig
Zwróciłam jedynie uwagę na jego nos, bo mam zboczenie na punkcie nosów, a mój luby ma akurat taki jak lubię, później skupienie padło na niego całego i aż mnie odrzuciło, bo za urodziwy to nie był. Mimo wszystko zagadał do mnie, pokochałam jego charakter i całe wnętrze, a razem z tym przyszła miłość do jego wyglądu :P

Zaciekawiło mnie kto to jest! I wydał mi sie taki intrygujący..taki inny-i wcale mi sie nie podobał o dziwo ! I sama nie wiem jak to sie stało że jesteśmy razem hehe

Gość że z niego sympatyczny
I spokojny chłopak. Do tego było lato i był bardzo opalony. Potem,na 1 randce zauwazyłam mankamenty urody;-)ale już nie pamietam jakie;-) A po pół roku zaczeliśmy gadać o ślubie.

Mnie mój były facet też urodą nie porwał na samym początku, bo wyglądał jak jakiś typowy łysy kark w dresach, szczerze mówiąc trochę się go przestraszyłam, bo to autobus nocny był, a w nocnym przeważnie rozróby odchodzą, więc myślałam, że zrobi mi krzywdę, w każdym razie nie miał w sobie niczego co by mnie zachwyciło poza żyłami na rękach, bo je uwielbiam :D:classic_cool: Ale im bardziej go poznawałam, tym bardziej zaczął mnie kręcić nawet tym swoim trochę dresiarskim wyglądem.

Za pierwszym razem wymienilismy zwykle czesc ale za drugim razem podczas imprezy zawiesilam na nim oko bo byl w moim typie i chcialam napic sie z nim drinka.

Gość srutu tutu pączki z drutu
No ja pierwszy raz zobaczyłam mojego męża od tyłu :-P Było lato,on miał jasne dzinsy i koszulkę na ramiączkach..mmmm,te jego plecy,ramiona,opięty tłeczek zakochałam się od razu:-D

Gość chocolatee:)
Nie zwrocilam uwagi, ponoc on caly czas obesrwowal mnie w lusterku samochodu jak gadalismy ze znajomymi. gdyby nie zagadal to nawet bym nie wiedziala ze istnieje:)

Gość jdjsjsjsgdjgdjkgd
Pomyślałam "Ale nadęty ważniak!" A on ponoć o mnie : "O!Następna dziunia przyszła wyrwać frajera" :O :O Jesteśmy razem od 12 lat :D

Gość El Doopa
Pomyślałem że jest głupią smarkulą. I odbyła się potyczka słowna. Jesteśmy razem 17 lat.

Gość Brionny
Pamietam jak pomyslalam-Boze jaki czerwony! A on wtedy byl caly dzien na plazy, spotkalismy sie tak pod wieczor...

Gość dfdsfdf
mi moj partner przyszly z awsze od razu musi przypasc do gustu inaczzej nie bawie sie dalej:0

Gość serwus balerina
ja swojego poznałam na zywo po 2 miesięcznej znajomości w internecie, i chciałam go na przywitanie przytulić a on biedny sie tak zawstydził, ze mnie nawet nie objął i tak go tuliłam chwile, takiego kołka :D słodkie a dzisiaj jak sobie to przypominamy to mowi, ze sie nie spodziewał takiego ruchu :D

Gość 1Wiki...
Moja pierwsza myśl- ale burak:)

Gość Kinia;*
Pierwsze co pomyslałam to :'' o kurwa, taki jak On może mieć każdą, ale ma w sobie coś niesamowitego, to coś, co przyciąga i sprawia, że jest taki kochany''. Od razu coś nas do siebie ciągnęło, a potem się okazało, że On pomyślał podobnie;)

No ja właśnie też pomyślałam:'' jakiś łysy, silny dres, ale przystojny bardzo'', ale się też troche przestraszyłam, bo noc, ja sama na przystanku byłam, ale jak się okazało to najwspanialszy i najkochańszy chłopak na świecie. Od razu mi się spodobał, bo był w sumie w moim typie, ale zawsze się troszkę bałam ''takich'', ale ja sie okazuje- nie ma czego, bo to kochani ludzie;)

teraz narzeczony stał dwa metry ode mnie i patrzyłam na niego bo miał papierosy a ja nie i chciałam żeby mi pojarał. od tego sie zaczęło (2lata razem)

Gość nosem w kałuże
szczery do bólu cwaniaczek.

Gość koszałek
No to miłość naprawdę jest ślepa...