Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooooooi

Nierówne wargi sromowe

Polecane posty

Znudzona gimnazjalistka Nie zawsze są to zaburzenia hormonalne przy przeroście warg sromowych

"I wiem, ze sa dziewczyny które mają duże wargi, a inne prawie wcale ich nie mają ale nawet jak mają duże to są takiej samej wielkości. A poza tym, na zajęciach WDŻR kobieta mówiła, że takie przerosniete wary to prawie zawsze zaburzenia hormonalne, więc to takie całkiem normalne nie jest." 80% kobiet ma asymetryczne wargi sromowe. 🖐️ I nie myl, tępaku, przerośniętych warg sromowych z asymetrycznymi. 🖐️

Gość Znudzona gimnazjalistka
To niby dlaczego coś co z założenia ma być mniejszymi wargami jest wieksze???

Gimnazjalistko nie mam zamiaru być twoją matką , ale twoja matka może cię trochę nauczy rozumu Ha moze juz nie potrafi , ale obcy ludzie cię tego nauczą

Gość Peezda
Eeeech... Przed tobą jeszcze wiele lat zdobywania wiedzy i doświadczenia życiowego.

Obecnie seksuolodzy i ginekolodzy odchodzą od nazewnictwa wargi sromowe mniejsze/większe na rzecz warg sromowych zewnętrznych/wewnętrznych właśnie dlatego, że wewnętrzne mogą być większe od zewnętrznych i jest to normalne. 🖐️

perwersja Sama jesteś tępa i to jak mało kto. Wiem co to asymetria a co przerost, to ty czytać nie potrafisz. I każdy chłopak zauważy niertówne wargi. Kłamiwcie, w sumie to nawet nie wiem po co, moze to pomaga wam akceptować swoje kopmleksy "on i tak nie dostrzega mojego obwsiłego brzucha, tłustych ud, i grzyba na stopach"

To sobie odchodzą, co nie zmienia faktu że w mojej książce do biologi są wargi mniejsze i wieksze

Gość gość
Mariolka robisz dziś zupę grzybową? :D

Dziecko nie znasz zycia i wymądrzasz się jakbyś byłaaaaaaaaaaa 40-to latką przynajmniej

Teraz twierdzicie że chłopak nie zwraca na takie cos uwagi, to ciekawe że chłopak zauważył tą moja blizne, i że jak ktoś da zdj do oceny, to widzicie grube uda, pieprzyki i całą reszte

Znudzona Może i zauważy. Źle się wyraziłem. Jeśli zauważy to zauważy i tyle. Nie będzie nad tym rozmyślał. To babska domena.

Gość Peezda
Znudzona gimnazjalistka Po co się tak rzucasz. Osoby tu piszące w większości mają rację a ty na siłę forsujesz to co ci powiedzieli na WDŻR albo wyczytałaś w mądrych książkach. Nie obraź się ale na razie to "w dupie byłaś i gówno widziałaś". Z czasem nabierzesz wiedzy, doświadczenia, mądrości życiowej. A teraz wygląda tak, że wyżej srasz niż dupę masz.

To nbasłuchałaś się odpowiedzi małolatów i niczego więcej

Gość matacz..-.
a ktora kobieta ma rozne wargi sromowe ? jak i rowne oba cycki ? NIE MA ! WIECEJ ALBO MNIEJ ALE ROZNICA ZAWSZE JEST i to nie jest istotne ! zapach z pochwy , zdrowa kobieta nie ma smrodu z pochwy , jak lekarz mowi ze taka twa natura to znaczy ze to konował i czas na zmiany w tej kwesti . Masz zaburzoną flore bakteryjną , nie myj sie woda i srodkami typu zel do higieny intymnej , a jak juz to jakims dobrym ! myj sie serwatka , albo jogurtem , i smierdziec napewno nie bedziesz , i wylecz pochwe , bo grzybek jak nic

Wy jesteście psychiczni, nadajecie z oddziału?????? A gdzie ja miałam widywać te nagie cipki i penisy??? A to o czym mówi nam kobieta na zajęciach wdż. to przecież musi być prawda, a nie mówienie z dupy wzięte.

Gość Peezda
Nie zamkniesz różnorodności i przewrotności natury w okładkach książki.

Znudzona Nie chodzi o to że masz być ekspertem, tylko o to żebyś takiego nie robiła z siebie bo faktycznie mało wiesz.

Nie uważam sie za eksperta ale wy wychodzicie z załozenia że wiecie wiecej, a po waszych wpisać widać że to gówno prawda.

"A to o czym mówi nam kobieta na zajęciach wdż. to przecież musi być prawda" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

I te wasze wciskanie kitu. Jezeli ona to zauwazyła to on też zauważy, chyba że wogóle tam nie spojrzy bo rybi smród go odstraszy, za chwile napiszecie że rybi odór tez jest normalny

W czwartej klasie podstawówki, pani od matematyki, kiedy zamieniłam 10 jedności na jedną dziesiątkę, powiedziała, że zrobiłam zadanie źle, a Ci, którzy zamienili 10 jedności na 10 dziesiątek zrobili dobrze. :classic_cool:

Jesteście głupimi ludżmi, pewnie sami macie jakieś anomalie w budowie ciała i dlatego z takim jadem bronicie tych swoich głupot, bo ja widze swoja cipke i wargi mam idealnie równie, waszym zdanie to nie możliwe :) wiec to jasne że co do przerostu kobieta z zajęć też ma racje a nie wy. Prossssste :classic_cool:

No i co z tego, że uczy też biologiI (może jakbyś poszła do szkoły tak jak inni kretyni to byś się dowiedziała, że na końcu powinny być dwie litery "i", a w ogóle pisze się oddzielnie)? Nauczyciele nie są nieomylni. Tak jak Ty olałaś sobie dzisiaj lekcje, tak i oni olewali zajęcia na studiach, ściągali na egzaminach itd. itp. 🖐️

A czy ta nieomylna Pani określiła kiedy uznaje się wargi za przerośnięte? I pokaż mi kto napisał, że to niemożliwe, żeby mieć równe wargi sromowe?

Gość matacz..-.
masz rowne teraz ! ale to sie zmieni !!! jak jeszcze napiszesz ze oba cycki masz rowne to jestes ewenementem :)

rusłan Ciało ludzkie jest symetryczne, ale nie idealnie. Większość ma wszystko nie dokładnie takie samo z obu stron. ------------------------------ Wiem jak się pisze, ale zniżyłam sie do waszego pozimu rozmowy ;) I nadal uważam, że wargi i piersi naturalnie sa równe. A to co jest uznane za mniejsze ma być mniejsze.

Gość ja mam nierowne, nawet jest
to dosc widoczne i moj byly uwielbial sobie to ogladac :classic_cool: wszystko bardzo dokladnie i jakos go to nie obrzydzalo :O dlaczego cipke nalezy myc jogurtem? jakim? naturalnym?