Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vikulinka

Ganesha - Lublin WAŻNE

Polecane posty

Proszę o zabranie głosu osoby które w ostatnim czasie korzystały w tym salonie z zabiegów 4 w 1 intensywna kuracja wyszczuplająca przy użyciu kombinezonów... chodzi o to, że podczas jednego z takich zabiegów zostałam poparzona co potwierdził lekarz, reklamację złożyłam, ale od samego początku salon próbuje mi wmówić, że to ze mną jest coś nie tak ... proszę o informacje czy ktoś jeszcze odczuł, że jeden z kombinezonów grzeje mocniej i na jakiejs części ciała z góry dziękuje

hej, ja mam grupon i dokupiłam sobie jeszcze na nogi. Rzeczywiście raz wróciłam do domu z czerwonym brzuchem i piekło mnie. Ale to na pierwszej wizycie. Powiedziałam o tym i kosmetyczki zasugerowały żebym tak mocno się nie pellingowała przed zabiegiem :) i od tamtej pory nic takiego się nie dzieje. Widocznie też przesadziłaś, ale nie martw się, dzień dwa i ci przejdzie. Mi pomógł pantenol. Poza tym to w końcu podczerwień, więc musi grzać. A dla efektu warto przecierpieć, bo nie wiem jaką masz nadwagę, ale ja naprawdę chudnę i jestem zadowolona, powodzenia

Gość Czy są jakieś wolne nicki?!
A oni jeszcze istnieją? Miałam tam karnet ale chyba ten gabinet jest juz zamkniety. Co do zabiegu to na nasze reakcje wpływa wiele czynników, dobrze się zastanów czy przed zabiegiem nie szprycowałaś się zadnymni suplementami albo tak jak mowila kolezanka nie robilas peelingu. Jeżeli nie to faktycznie można mieć zastrzezenia. Zgłaszałaś problem podczas zabiegu? Masz potwierdzenie od lekaża na piśmie?