Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieradomianka

Oglądaliście kuchenne rewolucje w Enigmie?

Polecane posty

Gość nieradomianka

Witam wszystkich. Co sądzicie o 5 odcinku nowej serii Kuchennych Rewolucji? Chodzi o klub Enigma w Radomiu. :)

Gość radomianka dal,
Wiedziałam , że to tak się skończy .Knajpa w patologicznej dzielnicy , strach wieczorem tamtędy przejść .Nawet dobre jedzenie nie pomoże , bo zła okolica .

Gość radomianka dal,
W Radomiu ogromne bezrobocie , kto będzie przychodził na roboczym dniu do knajpy na obiadki ? Ludzie pracyją przeważnie w W-wie , a na sobotę wracają do domów .

Gość nieradomianka
A myślicie, że Magda żle postąpiła?

Gość nieradomianka
Wiesz, nie rozumiem tylko dlaczego ją wzywali, jeżeli nie chcieli zmian w tym pubie czy nie wiem jak to inaczej nazwać...

Gość Nie podoba mi się to ...
Ta kobieta właścicielka to jakaś straszna wiochmenka, histeryczka i buraczka. Az żal było słuchać tych jej głupich gadek i spazmatycznych szlochów. Po co się zgłaszała, jak wszystko wie najlepiej ?

Gość jkkkol,
W Radomiu jest praca tylko dla studentów i to na jakieś śmieciowe umowy za marne grosze , a ci wiadomo lubią dyskoteki .

Gość nieradomianka
Nie podoba mi się to ... - mniemam, że piszesz o najemczynie pani Ewie? A nie o właścicielce Pani Halinie?

Gość Nie podoba mi się to ...
Oczywiście. Ta starsza Pani, już na pierwszy rzut oka widać było, ma klasę.

Gość nieradomianka
jkkkol, W Radomiu jest praca tylko dla studentów i to na jakieś śmieciowe umowy za marne grosze , a ci wiadomo lubią dyskoteki . Więc, jeżeli tak się sprawy mają to po co chcieli robić robić z tego miejsca restaurację?

Gość let's do that
Pani Halina to porządna kobieta, która poświęciła swój własny czas na pomoc temu lokalowi, zasadniczo mogła olać prośbę Pani Magdy i wcale nie przyjść na rozmowę i kolację. Widać, że właścicielka ma klasę, jest miła, kulturalna, dobrze ułożona i gustownie ubrana. Przynajmniej ja tak ją odbieram. Szczerze to bardzo się zdziwiłam, że Pani Ewa przedstawiła właścicielkę jako samo zło. To chyba dosyć krzywdząca opinia. A Pani Ewa to chyba nie do końca przemyślała swój udział w programie. Często zadaje sobie pytanie po co Ci ludzie ubiegają się o pomoc Pani Magdaleny, jeśli później tylko narzekają, a wszystkie rady są dla nich beznadziejne.

Gość niezly byl program
podobalo mi sie ze Gesllerowa dała rade, prowokowali ja wiele razy ale nie dała sie, nie wybuchła, super ma psychike czego nie można było powiedzieć o szefowej restauracji. Straszna baba, chociaz na poczet reklamy powinna pokazac ze jest fajna i sie pokazac z najlepszej strny w tym programie a tu prosze wyszlo szydlo z wora baba jakas chora albo nie wiem co. Synek niezły rozpłakał sie :) a stara jak nie chciala gesllerowej nie musiala jej zapraszac proste.

Gość Dwie Histeryczki siebie warte
Ta babka to okrpna histeryczka ale GEJZEROWA to juz rowneiz w banie dala.Moim zdaniem przesadzila z tym zarzutem o oszustwo ponieaz disco jest TYLKo RAZ w tyg i zaczyna sie na wieczor, ten JEDEN wieczor RAZ na tydzien to nie zbrodnia.Przeciez w ine ddni restauracja normalnie funkcjonuje.A ta wlascicielka zapraszając Gejzerową do siebie i prosząc o pomoc to powinna wiedziec ze bedzie wrecz zmuszona na zmiany wedlug Gejzerowej a nie wedlug lasicielki, bo jak dotad wlascicielka porazki ponosilaa Carly Gryzler jakies ma sukcesy na swoim koncie.Po chuja Rusalke zaprosila o przeprowadzenie rewolucji jak na nic sie nie cciala gonic? Dwie czubniete wariatki

Gość z tego progrmu zrobił się
jakiś psychiatryk więcej rodzinnych dramatów i nieokiełznanych emocji niż dobrej kuchni generalnie widzę to tak, że Gessler uwielbia gnoić wszystkich wokół robić z nich histeryków a sama obnosić się ze swoim ego i wielkim rzekomym znawstwem lokale i ich wystrój zmienia na zasadzie byle zmienić jeśli wnętrze lokalu ma wystrój w ciepłej tonacji, przekornie zmieni barwy na zimne i na odwrót, byle zmiana była powalająca i diametralna i nijak nie przejmuje się tym że zasady wystroju wnętrz jasno głoszą że to właśnie ciepłe barwy nakłaniają do konsumcji, a zimne zniechęcają i tłumią apetyt

Gość karina2
a ja wole takie odcinki przynajmniej sie cos dzieje haha moim zdnaiem jeden z lepszych odcinkow :D

Gość żenada totalna i samo dno!
A ja Gesslerową bardzo lubię! Ma pojęcie o tym co robi i wnętrza ślicznie zmienia! To babeczka z jajami! Gnoich chamów i tych, którzy na to zasługują! Miała prawo się wk... na właścicieli Enigmy za kłamstwo. Magda nie jest promotorką tanich dicho, a restauratorką! Sama też bym swoim nazwiskiem nie podpisała się pod tym czymś! Dla mnie żenadą na maxa było to ukrywanie faktu, że w knajpie nadal odbywają się dyskoteki, znane z wulgarnych zabaw, rozbieranych potańcówek, bijatyk i latających siekier (wiem to z wypowiedzi stałych bywalców tegoż przybytku, zamieszczonych na innych forach dotyczących tego tematu). Pomyślcie...czy ktoś z Was byłby szczęśliwy i zachwycony, gdyby takie dno odbywało się pod jego patronatem? Nie sądzę... A Pani Gessler przynajmniej dba o nas, o zwykłych konsumentów, żeby chemii w nas nie ładowali!

A co ty za duzo tvn sie naogladałaś? Wierzysz w cudowna przemiane tych restauracji? Że po wyjezdzie trzymaja porzadek i kupuje najlepsze produkty? Prosze cie.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Właśnie obejrzałam Straszna baba ta właścicielka restauracjo-dyskoteki :) Wszyscy źli, Magda Gessler, właścicielka lokalu, syn. Jedna ona nieomylna i wszechwiedząca. Tylko po co wołała o rewolucję jak taka samowystarczalna to nie rozumiem. I jeszcze tak perfidnie kłamać. Ludzi na ulicy trzymać bo Magda przyjechała, żenada

Gość srutu tutu
Myślę, że Gesslerowa dobrze zna się na tym co robi, w końcu nie dla jaj ma tyle dobrze funkcjonujących restauracji. A u niej jedzenie jest pierwsza klasa, obsługa też, więc mam babka pojęcie o tym co robi.

Gość radomiankaaaaa
No i widzę że już macie zdanie o Radomiu... wcale nie ma tu biedy uważam że jak na to miasto to jest nawet fajnie... a jeśli chodzi o prace to nie przesadzajcie że tylko umowy smieciowe dla studentów bo jak się chce to pracę się znajdzie i to nawet za większe pieniądze... przykład kobieta lat 32 pracownik biurowy pensja 2500 zł netto umowa na czas nieokreślony pracodawca prywatny