Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Lubicie opuszczone miejsca? Poleccie coś.

Polecane posty

Nietypowe zainteresowanie. :D Interesuje mnie woj. lubuskie, nie ma tu nic ciekawego oprócz kilku bunkrów. Chciałabym pojechac do Patrąża, ale nie mam pojęcia jak załatwic tam przepustkę i jak tam dojechac (nie samochodem). Chciałabym też zwiedzic Zofiówkę i Olin w Otwocku, ale za daleko, może kiedyś :) i Prypec. Najbardziej interesują mnie miejsca, w których ludzie zostawili coś po sobie, np. domy w których są jeszcze firanki w oknach, w kuchni talerze, przyprawy i konfitury. :) Książki, dokumenty, zdjęcia. :) Albo szpitale z łóżkami, salą operacyjną, pudełkami po lekach, puste strzykawki, dokumentacja medyczna. :P :P :P Podziela ktoś moje zainteresowania? Jest tu ktoś taki? :)

W gdansku jest opuszczony szpital psychiatryczny z czesciowym wyposazeniem i aktami pacjetow walajacymi sie na podlodze. Klimat jak z horrorow, po prostu super ;)

A słyszałyście o Pstrążu? Opuszczone miasto koło Bolesławca. :) A Prypec koło Czarnobyla? Tam jest dopiero super, w sklepach jeszcze stoją wózki na zakupy, w blokach zostało wszystko tak jak stalo, w szpitalach zabawki i łóżeczka dla noworodków, wesołe miasteczko, w szkołach stoją ławki i w ogóle. :) Super, mąż mi obiecał, że kiedyś mnie tam weźmie. :P :P :P

Gość zawód - inżynier dyrektor
Pepi, gdzie ten szpital w Gdańsku?

Pepi, chyba go oglądałam, to ten rosyjski szpital, czy nie o tym mówimy? (zapomniałam gdzie ten rosyjski.) Bo wiem, że w tym szpitalu jest w piwnicy siłownia, kino i basen dla pacjentów, prosektorium i chłodnia na ciała. Gabinet stomatologiczny, łóżka z porodówek i w ogóle, oglądałam gdzieś zdjęcia, ale zapomniałam gdzie to jest. Wszystko tam nadal stoi.

Gość zawód - inżynier dyrektor
już wiem, że przy polanki. poszłabym, ale się boję sama.

Gość el chulo.
To sanatorium w Otwocku Olin jest spalone,nic tam już nie ma chyba ze dwie ściany,więc nie ma się po co tam wybierać. Też podzielam twoje zainteresowania.

W sumie to ja tylko oglądałem te zdjęcia i nie byłem tam osobiście, ale tez bym się wybrał ;)

Super ten w Gdańsku! Ale lipa, że Olin spalili. :( A co z Zofiówką? Wiesz może el chulo?

Gdzie zniknęliście? :P

Wszyscy są, ale temat raczej umarł śmiercią naturalną ;)

Gość gość
Prypeć i cała strefa mega, taki ostateczny cel miejskiej eksploracji, tutaj mnóstwo zdjęć plus relacje: http://radosc-zycia-plus.pl/?cat=153 A moim marzeniem jest Japonia, tam po ostatnim wypadku w elektrowni jest jak mówisz: towar nadal w sklepach itp. Może kiedyś finanse pozwolą :)

Gość gość
Może stary opuszczony kibel, taki wiejski WC na podworku u jakiegoś lubuskiego bambra? Taka deska może dużo powiedzieć.