Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos z was ...

Czy jest tutaj ktos kto pracuje jako ...

Polecane posty

Gość czy ktos z was ...

asystentka stomatologiczna?Bo w poniedziałek zaczynam prace i mam pewne obawy.

Gość czy ktos z was ...
podnosze,naprawde nie ma nikogo?:(

Gość to sa dzieci patologii
robota nieciekawa, sluzaca dentysty, przynies, wynies, pozamiataj, posprzataj wyrwane z krwia zeby, namieszaj plombe i tyle

Gość czy ktos z was ...
pracujesz jako asystentka?

Gość czy ktos z was ...
Bo szukam osoby ktora pracuje w tym zawodzie:-)

Gość hahahasialala
od czegoś trzeba zacząć jak Cie to interesuje kształcisz się w tym kierunku to może byc dla Ciebie doskonały początek fajnej pracy nie od razy Rzym zbudowano :)

Gość czy ktos z was ...
Chce sprobowac,zawsze moge zrezygnowac przeciec,ale chodzi mi o to jak sobie na poczatku radzilyscie?Ile czasu nabralyscie wprawy w przygotowaniu wypelnien,mas do wyciskow,umiejetnej dezynfekcji?Ogolnie mi chodzi ile czasu wam to zajelo?Czy zdarzylo sie wam ze cos zle zmieszalyscie albo nie tak jak stomatolog chcial?

Wg mnie asystentka rozprasza i wprowadza zamet a nawet moz ezepsuc prace dentysty. taka mam opinie o aststentkach. No i oczywisci egada duzo głupot . Dlaczego prywaciarze nie maja takich asystentek. Wg mnie potrzena jest jedynie w pogotowi stomatologicznym. W przychodniach powinno się zlikwidowac takie etaty.

rozrobic plombe, zapisac klienta, i pare innych głupstw - a pensja leci. To jest zbytek . ABSOLUTNY.

tam gdzie mi robili kiedys odlew na uzupełnienie zęba, to pani aststentka dziabała po tym odlewie, gadała głupoty i praktycznie miała ubaw po pachy , wg mnie rozpraszała te dentystke. uzupełnienie i tak do bani . Trza isc prywatnie -ale pytanie za milion - skad kase? Wiem wygrac w totka. Ale wpierw trzeba stale grac. Ech..