Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacperroll

Moja dziewczyna chciala mnie sprawdzić i nasłała swoją siostre. Zostawić ja?

Polecane posty

Gość Kacperroll

Jestem z dziewczyną niedługo bo 5 miesięcy. Ostatnio jej siostra strasznie mnie uwodziła. Omówiłem jej oczywiście. Kilka dni temu dziewczyna powiedziała ze to ona swoja siostre na mnie nasłała zeby mnie sprawdzic. Wkurzylem sie i zerwałem. Ona teraz wydzwania i prosi zebym wrócił. Wracać czy pierdolić taką laske?

Gość Kacperroll
Szczerze mówiąc to dziewczyna seksowna i fajna taka do pogadania ale jej siostra to już mega seksowana jest. Chetnie bym ja też przeleciał ale jakoś tak głupio mi :D

Gość Michał

Zaraz zaraz...chłopie...do czego ty dążysz....jak to rozumiem, twoja dziewczyna chciała ciebie sprawdzić i nasłała siostrę aby ciebie centralnie uwiodła? Jeszcze zrozumiałbym gdyby to były bliźniaczki, bo z tego byłyby pierońskie jaja, ale tak po prostu...w sumie i tak niezła cholera z tej dziewczyny.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Michał napisał:

Zaraz zaraz...chłopie...do czego ty dążysz....jak to rozumiem, twoja dziewczyna chciała ciebie sprawdzić i nasłała siostrę aby ciebie centralnie uwiodła? Jeszcze zrozumiałbym gdyby to były bliźniaczki, bo z tego byłyby pierońskie jaja, ale tak po prostu...w sumie i tak niezła cholera z tej dziewczyny.

A z chłopaka męska szm.ata, bo tylko udaje porządnego.