Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeesterka22

Fajnie by było jak by mnie ktoś tak kochał,żeby się zabił z tego powodu

Polecane posty

Gość eeesterka22

Zamiast żałośnie się starać i walczyć bo i tak chuj z tego będzie hahahahahahahahaha Poprawiło by mi to humor, bo mam doła

Gość szeszelaaa
"Zamiast żałośnie się starać i walczyć bo i tak ch*j z tego będzie " zgadzam sie z toba

Gość Zuzanna Amelia & 30
Uwazaj czego sobie zyczysz bo Twoje zyczenie moze sie spelnic.

Gość Yyyyyyyyyyy
Masz problemy z psychika.

Gość szeszelaaa
hahhahha wierzysz w te glupoty

Gość szeszelaaa
zadne moje zyczenie sie nie spełniło a zyczyłam sobie wiele

Gość szeszelaaa
albo dostawałam to co sobie zyczyłam z opóznieniem pary dobrych miesiecy badz lat kiedy było mi to tak potrzebne jak dziura w moście

Gość eeesterka22
Zaimponował by mi wtedy zajebiście, nawet bym poszła na pogrzeb i pomyślała faktycznie mnie kochałeś i wszystko by było super gdybyś nie był taki brzydki hahahahahahahaha Było by to z pożytkiem dla obojga, bo ja bym sobie porawiła humor a on by nie cierpiał a jego życie i tak jest chuja warte, może w innym będzie lepiej

Gość szeszelaaa
badz wcale najlepsze jest to ze zauwazyłam ze dostajemy to co chcemy kiedy juz nam jest to zbedne i wogole nie potrzebne

Gość szeszelaaa
"Zaimponował by mi wtedy zaj**iście, nawet bym poszła na pogrzeb i pomyślała faktycznie mnie kochałeś i wszystko by było super gdybyś nie był taki brzydki hahahahahahahaha" dla mnie liczy sie tylko jeden reszta mi obojeta i mało mnie to obchodzi co oni ze soba zrobia

Gość szeszelaaa
najlepsze jest to ze zauwazyłam ze dostajemy to co chcemy kiedy juz nam jest to zbedne i wogole nie potrzebne

Gość eeesterka22
Dla mnie też kiedyś liczył się ten jeden,ale byłam tą trzecią, albo nawet czwartą a może nawet piątą,gdy już nie miał co ruchać pozostałych nie ruchał z wiadomych powodów Też wtedy cierpiałam i chuj go to obchodziło,zadawałam sobie pytanie dlaczego? teraz wiem,że to właśnie była moja kara za tego jakiegoś tam obecnie tylko w odwrotnej kolejnośći