Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona21lat

Szukam chętnych do wspólnego odchudzania !

Polecane posty

Witam nową osobe ;) no tak dzisiaj piątek trzynastego . miałam się dzisiaj zważyć ale zapomniałam bo musiałam jechać z moim psem do szczepienia i zrobić pranie i kompletnie mi wyleciało z głowy . może jutro się uda ;) Jakoś mam dzisiaj lenia a jeszcze na jakieś zakupy musze isc i odwiedzić solarium . :)

Gość małaGosia:)
ja też chce biegać! witaj!!! ja również trzymam kciuki za Ciebie!!! o diecie bezglutenowej nie wiem za wiele ale napewno inne dziewczyny będą bardziej pomocne.... :) ale za to polecam chleb razowy!!! ja od 2 miesięcy jem tylko taki i widzę poprawę. po białym chlebie miałam wciąż wzdęty brzuch ,teraz nie mam już tego problemu :) zrezygnowałam też z białego ryżu i makaronu :)

Ja już do Was powracam :) Od jutra zaczynam wszystko od nowa :) Waga pewnie będzie masakryczna, no ale lepiej późno się za to zabrać niż wcale. Rano uaktualnię stopkę. A jak tam Wam idzie dziewczyny? Faktycznie coś tu cicho :(

U mnie bardzo dobrze :) W piątek na wadze 75kg, niedziela rano 74,6kg. Trzymajcie kciuki, żeby do piątku spadł jeszcze ten kg :) Ona21lat Co jesz, jak jesz i ile kalorii? Powiedz coś teraz o swojej diecie, to może wspólnie uda nam się ocenić czy coś zmodyfikować itd. Ćwiczysz :)?

hmm to np jem śniadanie np 2 jajka ugotowane do tego kromka chleba wasa potem jakieś jabłko albo pomarańcza Obiad jakieś warzywa , gotowana pierś z kurczaka albo ryba na parze kolacja kromka ciemnego chleba z pomidorem sałatą i plasterkiem polędwicy

cześć dziewczyny, ja się chętnie przyłączę :) mam 168cm wzrostu, ważę 64kg, od 19.03 schudłam 4.5kg, od dzisiaj (jest już po 00:00) mam zamiar przejść na dietę South Beach z ograniczeniem do 1000kcal :) do dzieła

Ona21lat No w sumie źle nie jadasz, chociaż ja bym się zastanowiła jeszcze nad jednym posiłkiem pomiędzy obiadem a kolacją, żeby różnica w czasie pomiędzy posiłkami nie była większa niż te 3h No i ćwiczenia. autystyczna Witaj :) Gratuluje spadku wagi ;) Będziesz teraz trzymała I fazę SB, czy wchodzisz od razu na II? Ja kiedyś się odchudzałam tą dietą i miałam bardzo fajne wyniki. Teraz praktycznie też na niej jestem :) Chociaż staram się tego nie nazywać dietą, tylko sposobem odżywiania. Mi w sumie od 3 dni też waga stoi, dlatego powoli zaczynam zwiększać ilość treningów w tygodniu. Do piątku musi spaść jeszcze kilogram :)

Ja ćwicze również tylko zapomniałam tego już napisać robie około 60 brzuszków rano 60 wieczorem , rano 30 min n rowerku a wieczorem godzinke :)

A może spróbuj jeździć 2 razy po 45 minut jeśli chcesz to robić i rano i wieczorem? W sumie zaczynamy spalać tkankę tłuszczową po 30 minutach, dlatego chyba lepsze będzie takie wyjście. Ale to tylko moja sugestia :)

Widzę że tu dalej cisza chyba topik już upadł no coż trudno wiedziałam że tak będzie

Gość Alicja Serafinowicz
Pamiętajmy, że podstawą odchudzania jest wysiłek fizyczny oraz zbilansowana dieta. Myślę, że warto też wspomóc organizm zarówno przy procesie spalania i oczyszczania , jak i wzmocniać go. Możesz tego dokonać przy pomocy programu Elavia 4321 Slim. Są to produkty oparte wyłącznie na naturalnych wyciągach roślinnych, całkowicie bezpieczne dla naszego organizmu. Dostępne są dwa warianty produktowe: Elavia Intensive (10-dniowa kuracja wspierająca odchudzanie) oraz Elavia Anti Yo-yo (kapsułki na kolejne 15 dni stabilizujące naszą wagę). Zapraszam do sprawdzenia składu preparatu oraz pytań, na które chętnie odpowiem. Zapraszam także do klubu elavii, http://elavia.pl/klub/, gdzie wspieramy się wzajemnie w walce ze zbędnymi kilogramami. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim