Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaijejswiat

duzo dzus zjadlam????

Polecane posty

Gość weronikaijejswiat

2 talerze zupy fasolowej i 3 kromki chleba z maslem serem i majonezem

Gość weronikaijejswiat
Wlasnie na moje odczucie to zjadlam malo, ze hej ho... caly dzien glodna chodzilam. Chcialam po prostu zobaczyc jak moje kolezanki, ktore tyle jedza wytrzymuja na takich posilkach

To wszystko zależy od tego ile jesz na co dzień, nic dziwnego jeżeli jesz dwa lub trzy razy więcej to jesteś głodna. Nie zjadłaś jakoś super mało, raczej średnio ale za to bardzo bardzo kalorycznie.

Gość weronikaijejswiat
Co Ty jesz?? Moglabys mi opisac? Bardzo mi zalezy??

Np. można to zastąpić chlebem razowym z białym twarogiem i ziołami, jogurtem naturalnym z płatkami owsianymi, otrębami i odrobiną rodzynek. Nie wiem czy jesz tak codziennie, ale to co wymieniłaś to akurat bomba kaloryczna.

Gość weronikaijejswiat
No ja jem wiecej i bardziej kalorycznie. A moglabys mi napisac swoj dzienny jadlospis. Bo patrze, ze wszyscy dookola sie zdrowo odzywiaja

To zależy, bo to nie jest tak, że jem codziennie to samo, ale staram się zdrowo i regularnie. Czyli np. śniadanie bułkę z twarogiem, cebulką i pietruszką lub ziołami + kawa, za 3 godziny jogurt naturalny z płatkami, otrębami i rodzynkami, potem za kolejne 3 godziny zupa np. pomidorowa z ryżem jeden talerz i kolacja: kromka chleb z tym samym co na śniadanie + jabłko. Podkreślam, że uwielbiam twaróg, Ty możesz to zamienić oczywiście np. na polędwice lub jakąś szynkę. Czasem wypiję piwo lub zjem jakieś ciacho to nie jest tak, że jem tylko i wyłącznie samą zdrową żywność, ale staram się i mniej więcej tak to wygląda, dlatego uważam, że to Ty zjadałaś nie jest zbyt zdrowe. Najlepiej jeść mniej ale częściej.

Gość weronikaijejswiat
Bardzo zdrowo jesz i malo w takim razie :) Ja to od malego jadlam duzo no i srednio zdrowo...

Jeżeli Ci to nie przeszkadza to nie ma sensu się męczyć, ale mimo wszystko warto zatroskać się o swoje zdrowie, ja przyzwyczaiłam się do takiego jedzenia i nie odczuwam głodu. Możesz też zastąpić np. olej do smażenia np. oliwą z oliwek :)

Gość weronikaijejswiat
No powinnam moze troche zdrowiej zaczac sie odzywiac. Moze nie az tak zdrowo jak Ty bo bym nie wytrzymala, ale wyrzucic te najgorsze rzeczy z diety. Dzieki i pozdrawiam:) milej nocy