Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehyhe5y

Kuchenne rewolucje - czytaliście?

Polecane posty

Gość ehyhe5y

http://tnij.org/p240 Artykuł z newsweeka o góralach. I jeszcze chamy się oburzają, że to nieprawda. Moja siostra wyszła za mąż za górala. Przed ślubem wszystko pięknie, ładnie a po nim tragedia. Siostra była bita co najmniej raz w tygodniu, nawet na środku ulicy a pozostali przedstawiciele męskiego gatunku jeszcze dopingowali. Gdy siostrze zrobił dziecko ( a zrobił dosłownie gwałcąc ją) uznał ją całkowicie za swoją własność, nawet aby pójść do kibla musiała się prosić o zgodę. Po urodzeniu dziecka oświadczyła że od niego odchodzi to ten zamknął ją z dzieckiem w pokoju na niemal 2 miesiące. Nie wypuszczał jej, jedzenie i potrzebne rzeczy raz na jakiś czas wrzucał do pokoju, wstawił jej wiadro aby się do niego załatwiała. Uciekła od niego tylko dlatego że zaczęła udawać że zrozumiała swój błąd. A po ucieczce od tego górala jakiś tydzień później on przyjechał z kolegami, oczywiście zalani w trzy dupy i próbowali siłą ją z powrotem zabrać w góry tam gdzie jej miejsce.

Gość kizia mizia pończoszanka
straszne to co piszesz :( ten góral z kuchennych rewolucji to też miał nie halo, jak to oglądałam to włos mi się jeżył jak on traktował żonę :O

Gość jhbjjlllllllll
tamten góral chociaz na ,,koniec,, zaczął utrzymywac rodzine a w prawdziwym zyciu niektórzy faceci mają w głębokim poważaniu utrzymanie żony i dziecka a deklaruja sie na wielkich katolików :O.

Gość rthehyey
nie zaczął jej utrzymywać, wszystko było pod publikę robione, w artykule jest napisane, że w dalszym ciągu nie daję pieniędzy a do tego na kobietę cała wieś się obraziła że na BIEDNEGO męża tak nagadała