Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urban explorer

Najlepsze miasto w Polsce

Polecane posty

Gość Ajkaa;);)
Belchatow ;) Bo kocham to miasto i ludzi tam mieszkajacych. Bo co weekend przemierzam 300 km aby spotkac sie z tymi cudownymi ludzmi;D Kocham!!

Gość Wrocławi-Anka :)
Wroooooocłaaw ! ;)

Gość uwielbiam kraków
chcialabym tam mieszkac

Gość oczywiscie, ze Wroclaw
fgxctuk we wroclawiu bardziej kulturalnie .. a w krakowie ja czuje sie jakbym w jakims chaziajstwie byla ( zalezy od sytuacji i poznanych ludzi) Mozesz mi wyjasnic to: CHADZIAJSTWO?

Gość twoja mmmm
Wrocław, Kołobrzeg, Poznań, Szczecinek Kościerzyna (Kaszuby) Kartuzy (Kaszuby) Nowy Pruszcz Gdański Szczecin Gdynia Ludzie blisko Bałtyku są bardzo wporządku!!!!!!!!! i z Dolnegośląska i z Śląska Najbardziej zachłanni i nie sympatyczni wydają mi się górale z okolic Zakopanego!!!!!!!!!

Gość Ciasny Wiesiek
Warszawa Tu się urodziłem i tutaj całe życie urzęduję. Każde inne miasto w Polsce do którego pojadę wydaje mi się bardzo małe. Nie rozumiem antypatii do Krakowa. Każdy przyjezdny bardzo chwali to miasto.

no niech ktos mi wyjasni co znaczy slowo 'chadziajstwo'

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Wrocław

to po polsku czy jakas gwara?

Gość to nic dziwnego
"Każde inne miasto w Polsce do którego pojadę wydaje mi się bardzo małe" :D

Gość to nic dziwnego
a jak ktoś mieszka w wyśmierzycach, to każde inne miasto, do którego pojedzie może się mu wydać wielkie :D

a gdzie sa te Wysmierzyce?

Gość GdańszczaninOpinia
Gdańsk - chyba tylko turystycznie na góra tydzien w klimatach babcino-rodzinnych :) Niestety ale nasz kochany Budyń (no tak zwiemy "naszego" prezydenta miasta) plus jego świta ciągnie nas w dól. Nie wiem jak mógł wygrać wybory. Zero życia nocnego, rosnące bezrobocie, kumoterstwa, wydawanie kasy na swoje rzeczy (typu ESC) aby mieć ciepłą posadkę (na marginesie wielki moloch nie wybudowany, a już zgarniają sporą kasę za stanowiska, nie mówiąc ile kasy zjada budowa), a komunikacja kwiczy. Zero rozwoju i dbania o Gdańsk. Na dzień dobry po wygranych wyborach walnął niezłe podwyżki poprzez firmę w której też siedzi, niszczenie zabytków etc. Kocham to miasto ale w/w pan niszczy je pod każdym względem. Coraz więcej ludzi ucieka z tego piekiełka.

Gość urban explorer
Co to ( ESC) jeśli można spytać Gdańszczaninie?

Gość Do Gdańszczanina
Zapomniałeś o pani Kamińskiej (rząd Buzka) której bliżej do biologii/medycyny a jest prezesem Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej :) Komedia na kółkach w tej naszej Polsce. Bądź co bądź brak kierunkowego wykształcenia. Ciekawe czy zna 5 języków...

Gość Do Gdańszczanina
* bąć co bąć

Gość Do Gdańszczanina
Coś podróbko mądrości się Tobie nie udały:>

Gość najlepszy jest
Kazimierz Dolny 🖐️ no i może Nałęczów ;)

Gość urban explorer
Dzięki za informacje. Ale czemu ma służyć to europejskie centrum solidarności?

ktos napisal ze warszawa jest ładna - chyba masz problemy ze wzrokiem dla mnie jesli chodzi o wygląd miasta to jest nieporozumienie , cala roz,pierdolona wzdłuż i wszesz imprezy srednie szalu nie ma jedyny plus centra handlowe jak dla mnie to jezeli mialabym mozliwosc wyprowadzki za granice w cieplejesze strony pakuje sie w 5 minut :)

Gość wowowoww
Hmmm.. tak się składa, że jakiś czas mieszkałam koło Krakowa. Myślałam, ze jest OK. Teraz mieszkam w Gnieźnie. Jakis czas temu pojechałam do Krk. Wiecie co.. śmiać mi się chce. Ludzie myślą, że jak przyjeżdzam z mniejszego miasta to jestem odludkiem, że nie potrafię się zachować, że u nas nic nie ma.. :O Miałam wrażenie, że traktują mnie jak zacofańca jakiegoś... :O :D Najlepsze miasto : Kielce , Katowice - ogólnie Śląsk, ze względu na fajnych ludzi :)

22:52 [zgłoś do usunięcia] najlepszy jest Kazimierz Dolny no i może Nałęczów W kazimierzu jest pieknie, ale strasznei smierdzi:O Skopana kanalizacje maja:O

Gość GdańszczaninOpinia
Tak : ECS. Kto to wie. Wałęsa znyt pozytywnie się o tym nie wypowiada. Nie był chyba nawet na wmurowaniu kamienia węgielnego. Ludzie protestowali, ekipa się odgrodziła i udawała, że to coś fajnego. Dyrektorem, jeśli nic się nie zmienilo, będzie Niemiec pochodzenia tureckiego - śmiech na sali. Czemu ma służyć - aby budyniek miał ciepłą posadkę bo wiecznie prezydentem nie bedzie. Nie oszukujmy się - po cholerę taki wielki budynek. Pewnie sale upamietniajace beda w stylu 3 zdjecia na krzyż lub coś w tym stylu. Moloch jest to straszny. Dodam, że koszt to ok. 127 mln ale spotkałem się również z liczbą 227 mln plus 17 mln / roczne utrzymanie. Fakt, faktem unia dokłada co nie zmienia faktu, że jest to inwestycja której mieszkancy nie chcieli, nie mówiąc już o rozmachu i formie. Dodam, że '""Po otwarciu ECS w 2013 r. ma w nim pracować na etatach około 90 osób. Obecnie ECS utrzymuje 51 etatów, ze średnią płacą 4990 zł brutto. W tym roku liczba etatów ma wzrosnąć o siedem" - grzeją swoje stołki gamonie.

Gość izabella2514
KOŁOBRZEG

Gość GdańszczaninOpinia
Sama makieta tego potworka 50 tysiaków:)

Gość olsztyniak76
Olsztyn - bo ma najwięcej dziur w ulicach, można połamać samochód.

Gość tanatos2012
"Katowice - ogólnie Śląsk, ze względu na fajnych ludzi " co :o