Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gallaxy79

Historia stara jak swiat

Polecane posty

Gość Gallaxy79
udawaj niedostepna ale dobrze sie pieprz???

Gość nie rozumie jak siedzieliscie
alabo ,słuchaj co masz do stracenie .Napisz do niego list ,napisz ,że udawałas nowoczesna itd. napisz o swoich uczuciach i spytaj wprost czy jest szansa ,żebyście spróbowali byc razem ..... Nie masz nic do stracenia a mozesz zyskac ,albo usłyczen NIE i to bedzie feer z jego strony

Gość nie rozumie jak siedzieliscie
dokładnie nie umawiaj sie na czasie na sex umów sie na spotkanie i jak dojdzie cos do czego ,pokaz co potrafisz .Po czym udawaj skruszona nie wiesz co sie z toba stało i nikt tak nigdy na Ciebie nie działał :)

Gość Gallaxy79
On mi w grudniu powiedzial, ze juz nie musi szukac, ze znalazl swoja polowke pomaranczy, ja mu tez powiedzialam, ze ja tez juz nie musze, Na ostatnim spotkaniu chcalam jechac jego samochodem i on mi powiedzial, ze nastepnym razem bo mamy przed soba duzo czasu... poza tym w zartach mowil, ze chce podpisac ze mna umowe na 10letnie spotykanie sie na seks:)

Gość Gallaxy79
"dokładnie nie umawiaj sie na czasie na sex umów sie na spotkanie i jak dojdzie cos do czego ,pokaz co potrafisz .Po czym udawaj skruszona nie wiesz co sie z toba stało i nikt tak nigdy na Ciebie nie działał"... No ale tak wlasnie bylo z tym moim...Umowilam sie na spotkanie i bylam pewna ze seksu nie bedzie ale jak go zobaczylam to odjechalam a potem mu powiedzialam, ze bylam w szoku i nie wiem, co sie ze mna stalo:):):):)