Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówie wam bhbbb

podstawowa wiedza polaka

Polecane posty

Gość mówie wam bhbbb
Oficjalnie Żydów jest w Polsce może ze 20 tysięcy. Nieoficjalnie - parę milionów. Knujących w ukryciu przeciw Polakom.

Gość mówie wam bhbbb
głównie na wysokich stanowiskach .

Gość mówie wam bhbbb
sam jestem żydem do tego takim konusem że hej mam tylko metr siedemdziesiat parę i żadna kobieta mnie nie chce więc swoje frustracje przelałem na żydów, jestem pierdolonym antysemitą

Gość mówie wam bhbbb
potszyffff

Gość mówie wam bhbbb
taaak to poczytaj ten ich talmud to zrozumiesz może

Gość mówie wam bhbbb
któz to Lejba kohne jak nie waaalęsa

Gość mówie wam bhbbb
no czytajta bo zaraz znowu usuna temata zydówki

Gość mówie wam bhbbb
już był taki jeden pod wąsem on wiedział co robić z żydami a że rozpętał wojnę światową pozabijał trochę naszych rodaków to chuj cel uświęca środki

Gość mówie wam bhbbb
potszyf jest jude

Gość ffg
w Niemczech ideologia nazistowska trafiła na podatny grunt i porwała tłumy jak to się skończyło - wiemy Ideologia nienawiści zamiast ideologi budowania jest zawsze błędna ale łatwo trafia w publikę Jak czytam takich baranów jak Ty i mając w pamięci okropieństwa poprzedniej wojny światowej, to ile istnień ludzkich pochłoneła i jak zezwierzęciła zwykłych ludzi mam ochotę cię profilaktycznie zastrzelić Dziękuje za uwagę

Gość zgadzam sie z ffg
rozumu i wyobrazni niektórym barkuje

Gość mówie wam bhbbb
czy ja chce ich mordowac , niech spiepszaja tylko z naszego rzadu , wszyscy odczuwamy jak nas okradaja

"Jak czytam takich baranów jak Ty i mając w pamięci okropieństwa poprzedniej wojny światowej, to ile istnień ludzkich pochłoneła i jak zezwierzęciła zwykłych ludzi mam ochotę cię profilaktycznie zastrzelić" Musisz mieć dziadu ze...... 100 lat, skoro masz jeszcze to wszystko w swojej pamięci:D. Jedynie z szacunku dla osób starszych i schorowanych nie zmieszam cię z gównem... ..jak zwykłego kolaboranta ...

Gość vgyh
osoba ktora podsyca do nienawisci na tle rasowym, narodowosciowym czy plciowym zaslugie na ta profilaktyczna kulke w leb, dla dobra spoleczenstwa i ku chwale ojczyzny czlowiek jest czlowiekiem czy to rusek czy zyd murzyn cz kobieta ...CZLOWIEK durnie

Gość mówie wam bhbbb
oni u siebie pala nam koscioły a my wzamian budujemy im meczety , zeby ktos nie powiedział ze nie jestesmy tolerancyjni , ze głupiii to wiadomo

Gość diepro
No panowie sramy przed meczetami ze strachu. Niedługo to kiedy? bo nie wiem czy zdąże się spakować i odlecieć na marsa? to kiedy te meczety?

Gość mówie wam bhbbb
ja nie robie nic poztym ze stwierdzam FAKTY

Gość mówie wam bhbbb
kiedy zaleje . no juz niebawem zobacz jak oni sie szybko o licznie rozmnazaja nie to co my

Gość noniewwww
budujemy my (POLACY) u nas banki a sami Polacy chuje na nie napadają, nie budujmy banków ideologia debili

mówie wam bhbbb zostaw to gówno w spokoju:D niech płynie z prądem... Do tych ludzi fakty nie przemawiają.....logiczne argumenty nie istnieją ....a wszelka polemika mija się z celem. Ciebie straszyli kulką w łeb, mnie swojego czasu stryczkiem:D:D:D Doprawić im czerwone nosy, napompować baloniki i wysłać do cyrku

Gość mówie wam bhbbb
haah dobre , no płynie płynie z prądem , nie rozumiem takich ludzi im do szczescia tvn tusk i nic wiecej

Gość ffg
hitler właśnie tak straszył ludzi jak wy. szkoda że żydzi tak słabo straszyli hitlerem Jak to się skończyło wiemy. Jeżeli ktoś nam zaszkodzi to nie żydzi tylko WY

Gość ffg
sram se do ryja

Gość mówie wam bhbbb
co ty majaczysz człowieku o hitlerze , naprawde żydzi kojarza ci sie tylko z hitlerem , tu zatrzymała sie cała twoja wiedza ?

Gość mówie wam bhbbb
halo halo tu tvn tusk , wiadomosci teraz wierzycie ????