Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ender3wtf

Matura bibliografia pomocy !!!!!!!

Polecane posty

Gość ender3wtf

Jestem osobą która uczęszczała zaocznie do liceum teraz w maju będe mieć mature i musze oddać bibliografie i mam pytanie, poniewaz nie mam kogos sie spytac. jest tak imie nazwisko 1literatura podmiotu 2literatura przedmiotu (moje pytanie czy ja mam pisac dotad ta bibliografie?a ten ramowy plan i to dalej oddac tydzien przed matura? czy wszystko razem?) 3 ramowy plan wypowiedzi itd. 4materialy pomocnicze

Gość ender3wtf
czy ktos mi odp ???????????

Gość fghfghjtyu
a plan wypowiedzi to jest właśnie materiał pomocniczy, więc musi być wymieniony w materiałach pomocniczych

Gość ender3wtf
ale ten plan wypowiedzi to mam oddac z bibliografia? czy tylko literature podmiotu i przedmiotu?

Gość ender3wtf
???????????

Gość fghfghjtyu
Nie wiem jak jest wszędzie ale u mnie w szkole to plan się przynosi już na maturę i pokazuje komisji po wejściu do sali. Oni go czytają i oddają. Najlepiej się dowiedz w sekretariacie wszystkiego - co masz do kiedy oddać bo to różnie w różnych szkołach. W niektórych bibliografię już trzeba było oddać (np. u mnie w szkole)

Gość ender3wtf
u mnie do konca kwietnia bibliografie trzeba oddac i jutro ide oddac tylko wlasnie nie wiem czy ramowy plan tez oddawac z ta bibliografia eh...... dobra dzieki za odpowiedz

Gość ender3wtf
oj do początku kwietnia a nie do konca

Gość fghfghjtyu
Jak już masz napisany ten plan to możesz wziąc ze soba na wszelki wypadek ale szczerze wątpię żeby trzeba było oddawać teraz, na 99% nie trzeba

Gość ender3wtf
no mam napisany juz wszystko napisalam, ok to dzieki wielkie za odp :)

Gość ender3wtf
a jeszcze mam pytanie, na koncu jak napisalam te literature podmiotu i przedmiotu to mam na koncu sie podpisac? bo na poczatku sie podpisałam i nie wiem czy na koncu tez trzeba?

Gość ender3wtf
???

Gość ender3wtf
czy ktos wie ??????????

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281