Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana biodraami

prosze o opinie obu płci na temat szerokich bioder, oraz jak sie pozbyc o ile si

Polecane posty

Gość umiermamamam
nie moge czytac tego ;O Kobieto - po prostu masz tak zbudowane ciało i musisz dostosowac do tego ubiór, nie Ty do niego. Znam ten problem, bo sama mam roznice pomiedzy biodrami a talią 3cm :o ale zamiast użerac sie z tym to staram sie to zaakceptowac i ubieram sie przewaznie w sukienki, spodnice. Spodni mam 2 pary w których nie wyglądam jak mamut szerokodupny. Wszystko da się załatwic, tylko trzeba checi

Gość 169cm
Autorko mam dokładnie taki wzrost jak Ty, a w biodrach mam 92 cm !I uważam się za szczupłą osobę, i sądzę, że mam małe biodra! Ważę 56 kg, w biuście mam 87 - 88, w talii 66 a w biodrach 92. Uważam, że jestem szczupła i że mam mały tyłek. Musisz się zaakceptować, bo naprawdę nie masz szerokich bioder! A wręcz idealny wymiar bioder, wiesz jak to się mówi, że ideał to 90/60/90 :)

Gość joannnakropkajot
bbuhahahahah!! Ja mam w biodrach 90 - i tak naprawdę to są wąskie, normalne biodra. No teraz to się uśmiałam... Spodnie noszę same S a ostatnio kupiłam dwie pary XS. Jesteś chora i nienormalna... Matko ale mnie ten wpis wnerwił. Już byś się wstydziła takie debilstwa wypisywać!

Gość 169cm
joannnakropkajot ja też noszę spodnie 36 :)

Gość mała Basia
Autorko jesteś wysoką dziewczyną uważam wręcz że na tak wysoki wzrost masz za mały obwód bioder.

Gość kikjuuhh
ale nie chodzi o obwod bioder a ksztalt, wymiar wymiarowi nie rowny, chodzi o srednice a nie o obwod, napewno roznicie sie srednica. moja droga tylko nie dresy, mam taka wlsnie kolezanka z szerokim roztawem bioderek, no kochana spodnice, sukienki takie nie waskie a odcinane w pasie i i poszerzane(mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi) albo takie spodniczki ogrodniczke ale trapezki, zalozysz te swoje leginsy zakryjesz fajna sukienka i bedzie super, zadne dzinsy, czy dresiory

Gość dididim
Szerokie biodra u dosc wysokiej dziewczyny to jeszcze nie jest problem, ja jestem mała i mam szerokie biodra i wtedy nie wyglada to fajnie. Czuje sie taka 'masywna' przez to. Wiele ubran niestety musze odmowic sobie przez to:(

Gość zalamana biodraami
debilstwa? ja nie wiem...moze znajdujecie lepsze S ... ja w sumie w niektóre S wchodze...ee to chyba zależy od numeracji. dzisiaj miałam na sobie stare dżinsy i dobrze lezały :) widocznie musze je troche przenosić by sie dopasowały, tu rozciagnely tam zweziły ale nie znosze kupowania nowych :O