Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddgas

Ludzie ktorzy nie chca miec dzieci to egoisci!!!

Polecane posty

Gość gddgas

Ludzie ktorzy nie chca miec dzieci to egoisci!!! O ile rozumiem postepowanie kobiet dla ktorych decyduja sie na zabieg sterlizacji o tyle nie rozumiem facetow ktorzy dokonuja wazektomii! Dla mnie to wieczne piotrusie pany ktorzy nie chca zobowiazan i sa egoistami, kobieta musi znalezc odpowiedniego mezczyzna a facet ma stanac na wysokosci zadania by okazac sie tym wyjatkowym mezczyzna z ktorym kobieta bedzie chciala slodkiego, rozowiutkiego bobasa.

otoz nie. makac na wzgledzie przeludnienie i zwiazane z nim klopoty w Europie to sa wlasnie altruisci, przedkladajacy swoje emocje zwiazane z posiadaniem miotu nad dobro wspolne europejskie

Gość gddgas
moim marzeniem i celem w zyciu jest miec jak najwiecej dzieci! musi sie przeciez ktos mna opiekowac jak bede stara :O

Gość agregat
7,5 mld ;)

Gość hahaha 78
czasami dobrze przejechac się autobusem i zobaczyc naocznie co wyrasta z bobasków :D

Gość Taka jedna Ala
Dajcie spokoj z tymi nic nie wnoszacymi stwierdzeniami - jedni chce, inni nie chce i co komu do tego. Nie wszyscy maja takie same cele i pragnienia - najwazniejsze zeby dobrac sie tak, zeby potem nie bylo rozczarowan tupu: ona nie chce a ja tak, albo odwrotnie.

Gość Nie jestem egoistką
Nie chce mieć dzieci i tyle . Nie chcę tego bólu z tym związanym nie chcę się męczyć z wielkim brzuchem a potem rozstepami i dodatkowymi kg nie chcę przewijac wstawać w nocy też nie chcę ale największym powodem tego że nie chcę to właśnie ten ból. Chciałabym mieć adoptowane za to

Gość ttttttttt67
ja nie chce nigdyyy raz nie lubie dwa nie mam warunkow zadnych

Egoiści ? A to niby dlaczego ? Każdy ma prawo wyboru. Przez takie myślenie pełno na ulicach dzieciaków w wieku 12 lat biegających z alkoholem , narkotykami i innym syfem, bo rodziców nie stać na ich utrzymanie to małolaty szukają innych rozrywek.

Gość omnaaa
otoz to przede wszystkim WARUNKI a w tym finansowe, mieszkalne, a co za tym idzie przyszłlosc dziecka-tudziez dzieci. nie moge patrzec jak moje kolezanki po studiach od razu wpakowaly sie w malzenstwo i dziecko przy czym one nie pracuja (z dzieckim i ze zobowiazaniami raczej długggo pracy nie znajda) gdzie maz zarabia 1800 zł...klepanie biedy.. a co temu dzieciak jest winny? dziecko to nie pies ani zabawka CHCE I JUŻ. Żeby własnie jak to powiedział przedmówca nie trzeba było patrzeć w autobusach jaki margines z tych bobasków wyrasta dziecko przede wszystkim powinno mieć odpowiednie warunki do rozwoju i kształcenia..czasy temu nie sprzyjają niestety..widocznie autorka posta albo tego zdaje sie nie zauważać, albo jest zbyt ograniczona i stawia na rozpłód bo przecież im WIECEJ TYM LEPIEJ. chyba się z hujem na głowy pozamieniała..porażka

Gość Nie jestem egoistką
Macie rację. Całkowicie popieram. Mam dużo rodzeństwa i wiem jak to nie mieć czegoś bo rodziców nie stać było więc trochę bezmyślni byli pakujac się w nowe i że aż nas 4 wyszło. I zawsze na coś brakowało. Więc jak chcę się dziecko to też właśnie trzeba mu zapewnić godziwe warunki i żeby przed innymi za rodziców nie musiał się wstydzić.

Gość lokerenz
a ludzie ktorzy chca miec dzieci to nie egoisci ? Wydaja pieniadze na dzieci zamiast na Afryke i głodujacych tam ludzi .

Gość temat prowo i pierdolenie
ludzie, którzy chca miec dzieci, to je maja. glupota jest natrzaskac piatke a pozniej biadolic, ze nie ma co do garnka wlozyc. albo biegac po mopsach-sropsach i zebrac o zasilek, ktory i tak jest jałmuzna. i a propo tego, ze dzieci na starosc zajma sie rodzicem - tutaj tez nie ma reguly - bo znam mnostwo starszych osob, ktorzy maja po kilkoro dzieci, a zostali oddani np. do DPS-u, albo korzystaja z pomocy sasiadow, bo ich dzieci to wlasnie "egoisci"- goniacy za praca, pieniedzmy, by zapewnic sobie to, czego w mlodosci nie mieli