Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się wkurwiłam ostro

chłopak

Polecane posty

Gość się wkurwiłam ostro

no no, moj chłopak po 2 latach przyznał, ze widuje dziewczyny ładniejsze ode mnie, zgrabniejszze....bardzo miło mi się zrobiło, szczegolnie po tych 2 latach wciskania mi,że jestem najpiękniejsza, taka zgrabna, idealna wprost. zabolało mnie niezle ja wiem jak jest, przeciez mi sie podobają inni faceci, ale po co dwa lata kogos karmic takimi głupotami i potem sie przyznac jak jest. przykro mi, glupio... kurde. pewnie większość po mnie pojedzie, cóż :classic_cool: a ponoc jako sie kogos kocha to ten ktos jest najpięknieszy i najlepszy dla nas:O

Gość znudziłaś mu się
albo przytyłaś 🖐️ my czasem kłamiemy że te cm tu i tam nie robią nam różnicy aby oszczędzić sobie problemów/tygodniowych fochów. widać on już nie umie tego tolerować 🖐️

Gość się wkurwiłam ostro
wlasnie w tym sęk, ze nie przytyłam :D ale nie cierpię wciskania kitu, ot co. ja tam nigdy nie robiłam tak

Gość się wkurwiłam ostro
pijany :classic_cool: nie kazdy ma podobne przeżycia do Twoich :P

moim zdaniem byłaś dla niego najpiękniejsza. powtarzam... byłaś :classic_cool: a od pewnego czasu zaczęły mu się podobać inne. może w sumie tylko jedna. jakaś... nowa koleżanka :classic_cool: a Ty od razu wmawiasz sobie, że Cię oszukiwał. może dopiero ma zamiar :O:classic_cool:🖐️

Gość się wkurwiłam ostro
aaaaa, dodam, ze tygodniowych nigdy nie urządziłam! co najwyzej 2 dni :P

Gość się wkurwiłam ostro
ach pśp, juz mi lepiej :classic_cool: jak 2 lata szczery to w sumie dobry chłop, co nie?

Gość się wkurwiłam ostro
obłuda obłuda i tyle. moze czas sobie poszalec, miałam wiele okazji w ciągu 2 lat :o mama mówiła, zeby sobie poszukac kilku i sie nie ograniczac :classic_cool:

Gość się wkurwiłam ostro
pijany - to mowisz, ze polecasz? :classic_cool: mamele mi nic nie wspominała akurat o takich rozrywkach, ale co tam :classic_cool: zapytam, ciekawe co powie:P

Gość się wkurwiłam ostro
w tym temacie miałam być smutna i pocieszana, a tu nici :O ani jedno ani drugie :O

Gość się wkurwiłam ostro
cholera wie co będzie, zaczęłam pic mamine alkohole. przyznam, ze niezle poprawiają humor. ale powiem tak - co innego sie domyślać i w ogole wiedzieć, a co innego usłyszeć. dziwnie się czuję i mam ochotę odezwać się do jednego z kolegów, ktory mi się podoba :classic_cool:

no cóż, każda lamabadziara myśli, ze jest idealna a potem zakłada tematy na kafe chłopak mnie zdradził etc:classic_cool:

Gość się wkurwiłam ostro
Men,nie bądz taki nieokrzesany jak tarzan :P

Gość się wkurwiłam ostro
w tym cały problem, ze nigdy się nie uważałam za idealną :O ale powtarzanie w kółko tego samego przez 'ukochanego' w pewien sposób na mnie zadziałało, pomyslałam sobie, a może faktycznie dla neigo jestem taka idealna. a tu chooj :classic_cool: wszędzie tylko te chooje

Gość się wkurwiłam ostro
lambadziara :D hahaha:D zoabczymy co to znaczy, ja nie rozpaczam teraz, dziwnie jest, ale wcale nie smutno :O w ogole Wam to sie wyżalić nie można. zmienię forum na jakiś wizaż, może mnie nie pocieszą, ale przynajmniej się dowiem jak dobrze zrobić sobie paznokcie:P

Gość się wkurwiłam ostro
jak tak wieje to nie idę, choojow dość na dziś i w ogole.

Gość się wkurwiłam ostro
Men nie może znieść faktu, że coś go rozśmieszylo w tym temacie. I to coś napisanego przez kobietę! :classic_cool:

Gość się wkurwiłam ostro
no nic, w kazdym razie ja idę do łóżna, zastanowię się tam na spokojnie nad swoimi ułomnościami :classic_cool: branoc!

Gość smród pod kołdrą
wiesniak i tyle nie przejmuj się malutka, ludzie są chamscy i tyle ale nie ja ;)) tamten to jakis bachor ;) niech rucha tapeciary w klubach :// a najlepsza zemsta to kolega byłego :)