Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdyniezgadniecie

Oni... -nasz świat jest sterowany.

Polecane posty

Gość nigdyniezgadniecie

Oni czczą szatana... Illuminati czczą szatana. Są obłędnie inteligentni i chodzi im o to, żebyśmy nie wierzyli, że istnieja. Chcą rządzić światem i przejąć nad nim kontrolę. Dążą do tego za pośrednictwem śrdoków przekazu między innymi. SZUKAJCIE ZNAKÓW. SĄ WSZĘDZIE. ILLUMINATI STWORZYLI NAWET HISTORIĘ O 2012. MIELI WPŁYW NA WIELE DZIWNYCH WYDARZEŃ... Strzeżcie się. Oni wkrótce nadejdą.

Gość jedyna trzeźwa
to mieli niezły wpływ, bo moi znajomi z kręgów kościelnych nie illuminaci a też chorobliwie sie boja tego końca świata w 2012.

Gość odstosunkuj się
od zawartości mojej chałupy. Znam takich co słuchali Ducha Świętego 24 na dobę i zwariowali :-O

Gość fotel
proponuje wpisać w wyszukiwarce NWO (nowy porządek świata)

Gość fotel
i zjeść kupe :)

Gość odstosunkuj się
nie wiem do kogo to miała byc aluzja, mam nadzieję że do zepsutego świata, bo ja z nikim nie cudzołożę i lecz się na głowę koleś, naprawdę ci to jest potrzebne.

Gość 100mbswhdhaj
niom, pozostaje nam miec tylko nadzieję, że Chrystus niedługo pprzyjdzie i zetrze na proch ta cała zgniliznę: wyzysk, drastycznie obnizona moralność, skladanie ofiar ku czci szatana. z drugiej strony, jesli powołac sie na Apokalipsę to ma byc jeszce gorzej, jak na jakis czas władze na ziemi przejmie antychryst. przetrwają tylko wybrancy, wielu zostanie zabitych. Bóg obiecał, że jak ktos odda zycie za Niego w czasie wielkiego ucisku to tym samym zagwarantuje sobie zycie wieczne. tym, który wierza zostaje modllitwa, postepowanie według przykazan jezusa oorazniepograzanie sie w tym szambie, ktorego tyle teraz jest.a to strasznie trudne, z kazdej strony czychaja na człowieka pokusy, zeby zrobic cos co jest niezgodne z biblia dlatego zeby np. rodzina miała za co życ...

Gość odstosunkuj się
W mojej rodzinie na szczęście nie było przypadków choroby psychicznej.

Gość nigdyniezgadniecie
Wszystko fajnie, ale co z tym wszystkim zrobić? Wierzycie w to?

Gość tanatos2012
no nadejdą i najpierw zawitają u ciebie