Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Przed chwila odkrylam ze nie widze dobrze na jedno oko :( SHOCK

Polecane posty

I co ja teraz zrobie? Musze nosic okulary czy to pogorszy moje oczy? Nie moge uwierzyc jak wielka roznica jest w jednym oku. Dziwne ze do tej pory nic nie zauwazylam :o W sumie mi to nie przeszkadza. Ale jak teraz zaslonilam prawe oko to widze roznice

a nie jest tak ze jedno oko odpowiada za ostrosc i mimo ze jak zamykamy jedno oko i niby widzimy zle, to jak patrzymy normalnie to widzimy ok? ja sama nosze soczewki, na jednym oku mam wade -1.5 a na drugim -0.75 i jak prawe zamykam to widze rozmazane na lewym, ale jak patrze normalnie to wszystko w normie

Gość Adi7
Kurczę stary.. Słuchaj, ja dzisiaj wróciłem do domu, i dochodzę do kompa. Tak samo jak Ty zauważyłem, że coś nie tak jest z moim wzrokiem, od razu brałem wszystkie gazety i książki jakie miałem pod ręką i chciałem wierzyć, że to nie prawda.. Widziałem jak widziałem.. nie wiem skąd, nie wiem jak, przez całe życie miałem dobry wzrok i tak z godziny na godzinę by się tak pogorszyło ? Poszedłem od razu się przespać 30-60 minut. Wzrok się nastawił :) Dodam, że rok temu miałem podobną sytuację, może idź już spać a rano wstaniesz i będzie okej ? Mimo wszystko, nawet jeśli nie będziesz mieć takiego szczęścia to okulary to nie żaden wyrok, wielu osobom nawet do twarzy w nich ;) Także, trzymaj się.

Gość Adi7
Kurczę stary.. Słuchaj, ja dzisiaj wróciłem do domu, i dochodzę do kompa. Tak samo jak Ty zauważyłem, że coś nie tak jest z moim wzrokiem, od razu brałem wszystkie gazety i książki jakie miałem pod ręką i chciałem wierzyć, że to nie prawda.. Widziałem jak widziałem.. nie wiem skąd, nie wiem jak, przez całe życie miałem dobry wzrok i tak z godziny na godzinę by się tak pogorszyło ? Poszedłem od razu się przespać 30-60 minut. Wzrok się nastawił :) Dodam, że rok temu miałem podobną sytuację, może idź już spać a rano wstaniesz i będzie okej ? Mimo wszystko, nawet jeśli nie będziesz mieć takiego szczęścia to okulary to nie żaden wyrok, wielu osobom nawet do twarzy w nich ;) Także, trzymaj się.

Wstalam,wyspalam sie...ale dalej cos jest nie tak. Na prawe oko widze przejrzyscie czysto. Tym lewym okiem idzie czytac,ale obraz nie jest tak czysty i przejrzysty jak w prawym :o Nie chce miec okularow i wygladac jak kujon :o Slyszalam ze okulary jeszcze gorzej niszcza wzrok. To prawda?