Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona007

On chce się umówić, czy nie?;(

Polecane posty

Gość iwona007

Poznałam ostatnio pewnego chłopaka, ale mam problem w zrozumieniu jego intencji... Byliśmy już raz na spotkaniu zainicjowanym przez nas oboje, nastepna randka, ktora ja zaproponowalam, nie odbyla sie, co tu kryc, z mojej winy. Ostatnio gdy spotkalam go przypadkiem, cały czas wspominał, ze chciałby się ze mną znowu umówić, ale bez konkretów. I co? teraz ja mam zaproponować to spotkanie? Nie odbierze tego jako narzucanie sie? A może mówi tak, bo jest miły, a tak naprawde wcale nie chce się spotkać?

Gość pseudonim-anonim us
dziecko do ksiazek jesli masz takie dylematy:( Dalas doopy ze spotkaniem i jeszcze sie pytasz o co kaman? Wez sie stuknij

Gość iwona007
Jestem już dorosła jakbyś chciał wiedzieć;(

Miałam podobny problem... Zerwałąm kontakt bo nie lubię niezdecydowanych mężczyzn to nic dobrego nie wróży ... Oni sami czasem nie wiedzą czego chcą ...

Gość t453523523
Jeśli to Ty zrezygnowałaś z ostatniego spotkania to teraz powinnas zaproponować termin kolejnego. Dlaczego on ma wciąz proponowac randki, gdy Ty odmawiasz?

Gość iwona007
Ale to nie tak, ze on ciągle proponuje spotkania... Pierwszą randke on zainicjował, ale w bardzo niesmialy sposób, ja to pociągnęłam dalej. Na drugą zaprosiłam go ja.

Gość zxzxcxz
no, ja mysle, ze on moze teraz msylec, ze to Ty nie chcesz.... moze ejst do tego zakompleksiony troche, albo niesmialy. raczej powinnas zaproponowac spotkanie. on na prawde teraz moze chciec, ale moze tez myslec, ze pewnie Ty nie chcesz....